Hyvä Joulumieli -keräys

Tatu Blomqvist / Suomen Punainen Risti
Hyvä Joulumieli -ruokalahjakortti ilahduttaa jouluna 28 000 vähävaraista lapsiperhettä.
Kuvaaja: Tatu Blomqvist / Suomen Punainen Risti

Hyvä Joulumieli -keräykseen voi osallistua jouluaattoon saakka. Lahjoituksilla hankitaan vähävaraisille lapsiperheille ruokalahjakortteja, joilla he voivat ostaa ruokaa joulupöytään.

Annetaan yhdessä Hyvä Joulumieli

Hyvä Joulumieli -keräys järjestetään vuonna 2019 jo 23. kerran. Keräys alkaa torstaina 21.11.2019 ja jatkuu aina jouluaattoon asti. Tämän vuoden keräystavoite on n. 2 000 000 euroa, jonka avulla jaetaan 70 euron arvoisia lahjakortteja 28 000 perheelle.
 
Vuosien varrella keräyksellä on tuettu jo lähes 288 500 perhettä.
 
Suomen Punainen Risti ja Mannerheimin lastensuojeluliitto järjestävät keräyksen yhdessä Ylen aamu-tv:n, Yle Radio Suomen ja Radio Vegan kanssa.
 

Lahjoita Hyvä Joulumieli -keräykseen

 
 
tai lahjoita puhelimitse, tässä ohjeet:
 
Lahjoita 10 €. Soita numeroon 0600 16555.
 
Lahjoita 10 €. Lähetä viesti HJM numeroon 16499.
 

Yrityslahjoitukset

 
 
Ylen Aamu-tv kertoo keräyksestä sen alkamisesta alkaen lähetyksissään päivittäin jouluaattoon asti, jolloin myös keräystulos julkistetaan.
 
Aamu-tv:ssä näkyvät ohjelman aikana kaikki ne yritykset, jotka ovat lahjoittaneet keräykseen vähintään 1 500 euroa, joten yrityslahjoitus kannattaa tehdä hyvissä ajoin.
 

Kysymyksiä Hyvä Joulumieli -keräyksestä?

 
Keräys on vuosittainen keräys kotimaan vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi ja se järjestetään vuonna 2020 jo 24. kerran. 
 
"Kuka voi saada lahjakortin? Voiko sitä hakea? Milloin lahjakortit jaetaan? Paljonko lahjoituksesta menee keräyskuluihin? Kuinka voi lahjoittaa? Mitä näkyvyyttä lahjoittanut yritys saa?"