Hyvä Joulumieli -keräys

Kristiina Hemminki / Suomen Punainen Risti
Kuvaaja: Kristiina Hemminki / Suomen Punainen Risti

Hyvä Joulumieli -kampanja alkaa 19.11.2020 ja jatkuu aina jouluaattoon asti. Lahjoituksilla ilahdutetaan talousvaikeuksia kohdanneita perheitä lahjakorteilla, joilla he voivat hankkia ruokaa joulupöytään.

Annetaan yhdessä Hyvä Joulumieli

 
Hyvä Joulumieli -keräyksen tavoitteena on vuonna 2020 kerätä reilu miljoona euroa. Keräysvaroilla lahjoitetaan 21 000 kappaletta 50 euron arvoista ruokalahjakorttia talousvaikeuksista kärsiville lapsiperheille.
 
Lahjakortit annetaan lapsiperheille, joissa on työttömyyden, lomautusten, sairauksien, matalan tulotason tai muun kriisin vuoksi taloudellisia vaikeuksia.
 
Korttia ei voi anoa eikä hakea, vaan se on lahja perheelle. MLL:n ja SPR:n paikallisyhdistykset ja -osastot tekevät yhteistyötä paikallisen sosiaalitoimen, diakoniatyön ja neuvoloiden kanssa perheiden löytämiseksi.
 
Tänä vuonna keräyksessä jaetaan kahdenlaisia kortteja: Keskolla ja S-ryhmällä on yhteinen ja Lidl-ketjulla on oma korttinsa.
 
Keräyksen toteuttavat Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Suomen Punainen Risti yhteistyössä Ylen kanssa.
 

Lahjoita Hyvä Joulumieli -keräykseen

 
 
Lahjoita tekstarilla:
  • Lahjoita 10€ Hyvä Joulumieli -keräykseen, lähetä tekstiviesti HJM numeroon 16499
  • Lahjoita 20€ Hyvä Joulumieli -keräykseen, lähetä tekstiviesti HJM20 numeroon 16499
  • Lahjoita 30€ Hyvä Joulumieli -keräykseen, lähetä tekstiviesti HJM30 numeroon 16499
Soita keräyspuhelimeen 0600 16555 (10,01 e + pvm/mpm)
 
Tai lahjoita suoraan Hyvä Joulumieli -keräyksen tilille; IBAN FI33 5780 4120 0801 60. Viite: 5429
 
 

Yrityslahjoitukset

Kaikki Hyvä joulumieli -keräykseen lahjoittaneet yritykset saavat käyttöönsä viestintäpaketin, jolla voi kertoa osallistumisestaan keräykseen. 
 
 

Kysymyksiä Hyvä Joulumieli -keräyksestä?

 
Keräys on vuosittainen keräys kotimaan vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi ja se järjestetään vuonna 2020 jo 24. kerran. 
 
"Kuka voi saada lahjakortin? Voiko sitä hakea? Milloin lahjakortit jaetaan? Paljonko lahjoituksesta menee keräyskuluihin? Kuinka voi lahjoittaa? Mitä näkyvyyttä lahjoittanut yritys saa?"