Katastrofikeräys

Arie Kievit / Alankomaiden Punainen Risti
Katastrofikeräys ohjaa avun sinne, missä hätä on sillä hetkellä suurin.
Kuvaaja: Arie Kievit / Alankomaiden Punainen Risti

Katastrofikeräyksellä annetaan nopeaa apua sinne, missä tarve on suurin.

Punaisen Ristin katastrofikeräyksen voi toteuttaa oppilaiden kanssa monella tavalla.

Lipaskeräys koulussa tai kaupungilla:

Koulusi voi auttaa tekemällä lipaskeräyksen koulussa tai sen ulkopuolella. Toimintaohjeet ja keräystarvikkeet saat lähimmästä SPR:n piiritoimistoista.

Lipaskeräys netissä:

Voit järjestää keräyksen myös netissä koulun tai luokan omalla nettikeräyksellä. Keräyslinkkiä jaetaan netissä, sosiaalisessa mediassa ja sähköpostilla. Jos et halua perustaa omaa nettikeräystä, lahjoita ja jaa Punaisen Ristin keräystä.

Muut keräystavat:

Katastrofirahastoon voi kerätä myös myös aloittamalla Lukukuu-kampanjan tai osallistumalla Päivätyökeräykseen. Keräysmateriaalit saat ilmaiseksi verkkokaupasta.

Muut lahjoitustavat:

Lahjoitukset netissä.
Tekstiviesti: Lähetä tekstiviesti SPR numeroon 16499 (lahjoitus 15 €)
MobilePay: Lahjoita haluamasi summa numeroon 10900

Keräyslupa: Punaisella Ristillä on voimassa oleva keräyslupa. Punaisen Ristin keräysluvalla kerätyt varat on tilitettävä kokonaisuudessaan Punaiselle Ristille.

HUOM! Punaisen Ristin keräysluvalla kerätty päivätyötuotto on tilitettävä kokonaisuudessaan Punaiselle Ristille. - See more at: https://www.punainenristi.fi/paivatyokerays#sthash.KenH6Trb.dpufHUOM! Punaisen Ristin keräysluvalla kerätty päivätyötuotto on tilitettävä kokonaisuudessaan Punaiselle Ristille. HUOM! Punaisen Ristin keräysluvalla kerätty päivätyötuotto on tilitettävä kokonaisuudessaan Punaiselle Ristille.

Lisätietoja: Varainhankinta, projektipäällikkö Eeva Arrajoki, [email protected].