Järjestä tapahtuma tai teemapäivä koulullasi

Miisa Kaartinen
Kuvaaja: Miisa Kaartinen

Tarvitsetko ideoita tapahtumien järjestämiseen eri ikäisille koululaisille? Onko koulussasi teemapäiviä tai tarvetta lauantaiohjelmalle?

Tilaa koulujen uutiskirje!

 

Nuoret ovat tärkeä osa Punaisen Ristin auttamisketjua

Tempauksen järjestäminen keräyksen yhteydessä saa lapset ja nuoret tekemään yhdessä hyvää ja voi näin toimia myös luokkahenken kohottajana.

Osallistumalla keräyksiin nuoret lisäävät Punaisen Ristin valmiutta auttaa nopeasti hädässä olevia ihmisiä luonnonkatastrofin, tulipalon tai aseellisten selkkausten jäljiltä.

Punaisen Ristin vuosittaiset tapahtumat ja kampanjat:

Lisätietoja: Varainhankinta, projektipäällikkö Eeva Arrajoki, [email protected].

Ville Palonen

Nälkäpäivän lipaskeräys toteutetaan taas 24.-26.9.2020.
Viime vuonna keräys tuotti noin 2 430 000 euroa Punaisen Ristin katastrofirahastoon.

Lukeminen, kansainvälisyys ja apu lapselta toiselle yhdistyvät äidinkieleen ja kirjallisuuteen liittyvässä Lukukuu -kampanjassa. Mitä enemmän oppilaat lukevat, sitä enemmän he auttavat katastrofien uhreja.

Ibrahim Malla

Oppilaat voivat auttaa pulaan joutuneita nuoria kotimaassa tai lievittää lasten hätää kauempana järjestämällä Punaisen Ristin päivätyökeräyksen eli taksvärkin.

Arie Kievit / Alankomaiden Punainen Risti

Katastrofikeräyksellä annetaan nopeaa apua sinne, missä tarve on suurin.

Leena Koskela

YK:n rasisminvastaisella viikolla 16-22.3.2020 edistetään yhdenvertaisuutta ja korostetaan yksittäisen ihmisen vastuuta toimia oikein rasistisessa tilanteessa.

Laura Kotila

Punaisen Ristin viikkoa vietetään kaikkialla maailmassa 4-10.5.2020. Haluamme haastaa myös koululaiset kokeilemaan ensiavun antamista ja oppimaan uutta!

Ystävänpäivä on Suomen Punaisen Ristin tärkeimpiä kampanjoita, onhan Punainen Risti tuonut Suomeen ajatuksen päivästä nimenomaan ystävyyden päivänä. Ystävänpäivänä haluamme muistuttaa, että jokainen voi vähentää yksinäisyyttä ottamalla toiset ihmiset huomioon, ihan tavallisin teoin.