Ryhdy kuukausilahjoittajaksi

Pienelläkin teolla on suuri vaikutus

Lahjoitusvarat ovat elintärkeitä Punaisen Ristin toiminnalle. Säännöllisten lahjoitusten ansiosta avustustarvikkeet ja -työntekijät ovat valmiina heti, kun jotain sattuu Suomessa tai maailmalla.
 

Miten ryhdyn kuukausilahjoittajaksi?

Kun lahjoitat säännöllisesti vaikka yhden lounaan hinnan verran kuukaudessa, lahjoitat köyhemmän maan asukkaalle ruokaa koko kuukaudeksi. Ja jos kohdistat apusi kotimaan toimintaan, tuet muun muassa ystävätoimintaa ja nuorten turvataloja. 

Voit kohdistaa apusi joko katastrofirahastoon, kotimaan vapaaehtoistoimintaan, tai puoliksi molempiin. 

Täytä lahjoituslomake verkossa >> 

Lähetämme allekirjoitettavaksesi esitäytetyn lahjoitustoimeksiannon ja palautuskuoren.

Tai tulosta lahjoitustoimeksianto (pdf) itse >>

Voit ryhtyä kuukausilahjoittajaksi myös tulostamalla lahjoitustoimeksiannon itse, ja lähettämällä sen meille. Postimaksu on maksettu puolestasi.

Kuukausilahjoitus on helppo tapa auttaa

Täyttämällä lahjoitustoimeksiannon annat Punaiselle Ristille luvan veloittaa pankkitiliäsi kuukausittain etukäteen sovitulla summalla. 

Lahjoitus veloitetaan tililtäsi e-laskuna tai suoramaksuna valintasi mukaan. Muuta e-laskun maksu verkkopankissasi automaattiseksi ensimmäisen veloituksen yhteydessä. Näin maksu veloittuu tililtäsi vaivattomasti.

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme lahjoittamiseen liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä sähköpostilla [email protected] tai soita 020 701 2192.

Kampanjat