Lailliset huomautukset

Suomen Punaisen Ristin verkkosivujen www.punainenristi.fi ja www.redcross.fi sisältö on tekijänoikeudellisesti suojattua © Suomen Punainen Risti. Kaikki oikeudet pidätetään.

Sivuille voi tehdä linkityksiä muilta verkkosivuilta. Suomen Punaisen Ristin verkkosivujen kuvien ja sisältöjen käyttämiseen muissa yhteyksissä on kysyttävä lupa, ellei toisin ole mainittu.

Suomen Punaisen Ristin verkkopalvelun vastaava päätoimittaja on viestintäjohtaja Ilpo Kiiskinen. Punaisen Ristin piirit ja paikallisosastot vastaavat omien sivujensa sisällöstä.

Suomen Punaisen Ristin verkkosivujen käyttäjiksi rekisteröityneiden tiedot tallennetaan palvelimelle voimassa olevan tietoturvalainsäädännön mukaisesti. Joillekin järjestön verkkosivuille pääsy on rajattu tietyille rekisteröityneille käyttäjille.

Kokoamme tiedot Punaiselle Ristille lahjoituksen tehneistä lahjoittajarekisteriin. Rekisteriin kootaan tiedot puhelimen-, tekstiviestin, tilisiirron- ja verkon kautta tulleista lahjoituksista. Näin voimme tiedottaa lahjoittajillemme, kuinka heidän lahjoituksensa auttaa sekä kertoa missä tarve on kulloinkin suuri. Punainen Risti ei luovuta rekisterissä olevia tietoja lahjoittajista kolmansille osapuolille.