Suomen Punainen Risti on mukana SuomiAreenassa

Kuva: Maarit Laakkonen / SuomiAreena

Punainen Risti esittelee SuomiAreenassa tekoja ihmisen hyväksi.

Suomen Punaisen Ristin järjestämässä Tekoja ihmisen hyväksi -paneelikeskustelussa ma 11.7. käsittelemme konkreettisia tekoja, jotka ovat vieneet Suomea eteenpäin.

Keskustelemme yrityksen, kunnan ja vapaaehtoistoiminnan esimerkeistä ja pohdimme, miten ne ovat parantaneet ihmisten arkea.

Miksi ne ovat onnistuneet, ja miten ratkaisujen vahvuudet voisivat olla muidenkin käytössä? 

Käsin kosketeltavia ideoita ja inspiraatiota

Paneeli koostuu kolmesta henkilöstä, jotka esittelevät omia ratkaisujaan erilaisiin ongelmiin.

Mukana keskustelemassa on Muonion kunnanjohtaja Laura Enbuska-Mäki, jonka johtamana Muonio on saanut THL:n kunniamaininnan hyvin johdetusta ja toteutetusta hyvinvoinnin edistämisen työstä.  

Matkahuollon kehityspäällikkö Johanna Taskinen puhuu joukkoliikenteen houkuttelevuuden ja monipuolisuuden puolesta, joka toteutuisi myös pienissä kaupungeissa ja harvemmin asutuilla seuduilla.

Punaisen Ristin vapaaehtoinen Karoliina Pilli-Sihvola on puolestaan yksi korona-ajan Punaisen Ristin Helsingin vapaaehtoisten tilannekeskuksen perustajista.

Paneelin juontaa Yle Uutisten sisältöpäällikkö Heikki Valkama.

Tule paikan päälle Poriin, tai osallistu netissä

Keskustelu käydään Porissa Kauppakeskus Puuvillassa maanantaina 11.7., klo 14:00-14:45. Keskustelua voi myös seurata suorana tai katsoa tallenteena. SuomiAreena järjestetään 11.-15. heinäkuuta – tänä vuonna jo 16. kertaa!

Katso SuomiAreenan koko ohjelma.