Nuori mies ja nainen Punaisen Ristin vapaaehtoisliiveissä toimittavat kauppa-apua koronan johdosta apua tarvitseville.

Millainen vapaaehtoinen olisit?

Kuva: Joonas Brandt / Suomen Punainen Risti

Testaa millainen auttaja olet

Punainen Risti auttaa monin eri tavoin sekä Suomessa että maailmalla. Apumme perustuu kaikkialla vapaaehtoisten haluun auttaa toisia ihmisiä niin arjen apuna kuin kriiseissäkin. Auttaa voit silloin, kun sinulle sopii. Voit samalla löytää itsellesi merkityksellisen harrastuksen. Millainen vapaaehtoinen sinä olet tai olisit? Se selviää tällä nopealla testillä!

Mikä sinua kiinnostaa?

Valitse listalta yksi tai useampi aihe, joiden perusteella etsimme sinulle mielekkään tavan auttaa.

Taitojani kuvaa parhaiten

Valitse yksi tai useampi aihe listalta, joiden perusteella etsimme sinulle mielekkään tavan auttaa.

Kielitaitosi?

Valitse osaamasi kielet listalta. Voit myös täyttää valinnat myöhemmin. Hyödynnämme valintaa sinulle sopivan toiminnan löytämisessä.

Miten liikut?

Valitse pääasiallinen liikkumistapasi. Valintojesi perusteella voimme suositella sinulle helposti saavutettavaa vapaaehtoistoimintaa.

Mikä on sinulle kohtuullinen matka-aika yhden suunnan siirtymiseen (min)?

Syötä kohtuullinen matka-aika minuuteissa

Milloin sinulle sopii parhaiten?

Mitkä hetket sinulle sopivat parhaiten?

Ikäsi?

Kerrothan meille vielä ikäsi.

Syötä ikäsi vuosina

Odota

Haemme tuloksia.

Virhe

Nyt sattui jokin harmillinen virhe tulosten muodostamisessa. Kokeilisitko myöhemmin uudelleen.

Kati Ikihongatar

Olet Kati Ikihongatar. Kati on sitoutunut Punaisen Ristin jäsen. Hän kuuluu yhteisönsä vastuunkantajiin ja on ylpeä siitä. Hänelle vapaaehtoistyö ja luottamustehtävät ovat oleellinen osa identiteettiä. Kati on sydämellään mukana auttamassa ja organisoimassa toimintaa.  Lähetä ihmeessä testin tulokset meille Punaiseen Ristiin, niin etsitään sinulle sopiva vapaaehtoistehtävä!

Jarmo MacGyver

Olet Jarmo MacGyver. Jarmo on reipas ja rehti oman paikkakuntansa aktiivi. Hän on  kiinnostunut valmiustoiminnasta ja täsmätekemisestä, kuten ruoka-avun jakelusta. Hänen muita kiinnostuksen kohteitaan ovat esimerkiksi valmentaminen urheiluseuroissa tai partio. Ilmoittaudu ihmeessä Punaiseen Ristiin, vapaaehtoiseksi, niin etsitään sinulle sopiva vapaaehtoistehtävä!

Anu vireä seniorihoitaja

Vapaaehtoisprofiilisi on ”Anu, vireä seniorihoitaja”. Anulle vapaaehtoistyö on tärkeä osa elämää. Hänellä on aito halu auttaa ja samalla lisätä merkityksellistä sisältöä elämäänsä. Anulle on tärkeää saada valita tekemistä, johon hän on motivoitunut ja jossa hän kokee itsensä osaavaksi. Tunnistatko kuvauksesta itsesi? Kannattaa joka tapauksessa ilmoittautua Punaiseen Ristiin, niin etsitään sinulle sopiva vapaaehtoistehtävä!

Essi maailmanparantaja

Vapaaehtoisprofiilisi on "Essi maailmanparantaja". Essi on nuori ja koulutettu kaupunkilainen, joka potee maailmantuskaa ja kiinnostuu omien arvojensa mukaisesta auttamisesta. Hän  aktivoituu usein julkisen keskustelun vaikutuksesta. Hän jakaa kokemuksensa verkostolleen ja kiinnittyy - jos kiinnittyy - ihmisiin, ei organisaatioon. Lähetä ihmeessä testin tulokset meille Punaiseen Ristiin, niin etsitään sinulle sopiva vapaaehtoistehtävä!

Tuleva Punaisen Ristin vapaaehtoinen

Kiitos vastauksistasi! Emme antamiesi tietojen perusteella ihan vielä osanneet sanoa, millaiset vapaaehtoistehtävät olisivat sinun mieleesi. Olet joka tapauksessa erinomainen tuleva vapaaehtoinen, ellet jo ole mukana Punaisen Ristin toiminnassa. Ilmoittaudu ihmeessä vapaaehtoiseksi, niin katsotaan sinulle yhdessä kiinnostava tehtävä Punaisessa Ristissä!

Oletko jo vapaaehtoinen?

Jaa tuloksesi sosiaalisessa mediassa.