Tee yrityslahjoitus

Tatu Blomqvist/SPR
Kuvaaja: Tatu Blomqvist/SPR

Lahjoitus Punaiselle Ristille on oivallinen tapa osoittaa yhteiskuntavastuuta. Lahjoitus menee varmasti perille ja hyödyttää niitä, jotka ovat kaikkein heikoimmassa asemassa.

Lahjoitus katastrofirahastoon tai SPR:n toimintaan kotimaassa

Lahjoitus yritykselle tärkeään kohteeseen on oivallinen tapa osoittaa yhteiskuntavastuuta. Se tarjoaa myös loistavan mahdollisuuden viestiä yrityksesi arvoista ja suhteesta ympäröivään maailmaan.

Lahjoitus katastrofirahastoon

 
Aseelliset konfliktit, luonnonkatastrofit ja köyhyys aiheuttavat ennennäkemätöntä hätää. Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon tehtyjen lahjoitusten avulla autetaan sekä luonnonmullistusten ja sotien uhreja ympäri maailmaa, että Suomessa äkillisen onnettomuuden kohdanneita. Lahjoitusten ansiosta apua voidaan antaa katastrofirahastosta nopeasti ja tehokkaasti. Apu toimitetaan aina perille yhteistyössä paikallisen Punaisen Ristin tai Punaisen Puolikuun yhdistyksen kanssa.
 
Hädän kohdatessa toimitamme katastrofialueelle avustustarvikkeita, esimerkiksi telttoja, huopia, puhdasta juomavettä tai kokonaisen kenttäsairaalan. Hätäavun jälkeen autamme jälleenrakennuksessa ja opetamme toimimaan onnettomuuden sattuessa. Katastrofirahaston avulla tuemme myös kehitysyhteistyöohjelmia ja taistelemme jatkuvasti sairauksia ja nälkää vastaan.Lahjoituksesi takaa nopean avun luonnonmullistusten ja sotien uhreille. Se merkitsee ruokaa, puhdasta juomavettä ja terveydenhuoltoa avun tarpeessa oleville. Tällä hetkellä apua tarvitaan esimerkiksi Syyriassa ja Jemenissä. Ebola leviää Kongossa ja uhkaa naapurimaita – Suomen Punainen Risti tukee mm. varautumista Burundissa ja Etelä-Sudanissa
 
Katastrofirahaston varoin annetaan Suomessa myös henkistä tukea ja autetaan henkilöitä ja perheitä, joita on kohdannut onnettomuus, kuten tulipalo tai tulva.
 
 

Muut yrityslahjoitukset

Rahalahjoitus

Tilaa lasku haluamallesi lahjoitussummalle. Valitse lahjoituskohde tilauslomakkeen yläosassa olevasta valikosta.

Jos haluat kohdentaa katastrofirahastoon tai kotimaan toimintaan kohdistuvan lahjoituksen tarkemmin haluamaasi kohteeseen, kirjoita toiveesi laskulomakkeen kenttään "Viestini Punaiselle Ristille".

Tavara- tai palvelulahjoitus

Jos haluat lahjoittaa materiaalia tai palveluita, täytä materiaali- ja palvelutarjouslomake.

Perusta yrityksellesi nettikeräys

Perusta yrityksellesi oma nettikeräys eli sähköinen keräyslipas. Sillä keräät helposti asiakkaittesi ja kumppaneittesi verkkopankin tai luottokortin kautta tekemät lahjoitukset. Lippaaseen johtavaa linkkiä voit jakaa sähköpostilla ja Facebookissa. Lippaan voi myös laittaa näkyviin yrityksen internet- tai intranet-sivulle. Lipas (tai tarvittaessa useampia) perustetaan tässä osoitteessa.

Vastaavasti löydät ruotsin- ja englanninkieliset lippaat linkistä.  

Lahjoitus auttamistyöhön Suomessa

Kotimaassa Suomen Punainen Risti muun muassa kouluttaa vapaaehtoisia ystävä- ja ensiaputoimintaan, pitää yllä katastrofivalmiutta ja ylläpitää Nuorten turvataloja. Järjestö myös auttaa pakolaisia perustamalla tarpeen mukaan vastaanottokeskuksia tai hätämajoitusta turvapaikanhakijoille. Kotimaan yleislahjoitukset kohdistetaan siihen työhön, missä varoja kulloinkin eniten tarvitaan.

Lue lisää kotimaan toiminnasta >>

Nuorten turvatalot

Nuorten turvatalot Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Turussa ja Tampereella antavat apua ja tukea nuorille ja heidän perheilleen kaikenlaisissa pulma- ja kriisitilanteissa. Turvatalot on tarkoitettu 12-19-vuotiaille nuorille ja heidän perheilleen. Nuori tai perhe voi tulla turvataloon ilman lähetettä ja ajanvarausta. Palvelut ovat maksuttomia. 
 
 
 

Kysy lisää

Jos sinulla on kysyttävää yrityslahjoituksista tai -yhteistyöstä, autamme mielellämme:

Varainhankinnan koordinaattori Regina Laurén, regina.lauren(a)redcross.fi,
puh. 040 719 3158
Varainhankinnan asiantuntija Maija Keskinen, maija.keskinen(a)redcross.fi,
puh. 040 675 8931
Varainhankinnan asiantuntija Marjo Martin, marjo.martin(a)redcross.fi,
puh. 040 629 7679
 
Lataa tästä käyttöönne yritysbannerit. Voit linkittää ne www.punainenristi.fi, www.rodakorset.fi tai www.redcross.fi.
Huom. Chrome-selaimen käyttäjät. Tallenna bannerit painamalla alla olevien kuvalinkkien kohdalla hiiren oikealla näppäimellä ”save link as…”.
 
Här kan du ladda ner företagsbanners. Du kan länka dem till  www.punainenristi.fi, www.rodakorset.fi eller www.redcross.fi.
OBS! Du som använder Chrome-webbläsaren. Ladda ned bannern genom att högerklicka med musen på bildlänken och välj ”save link as..”