Tee yrityslahjoitus

Tatu Blomqvist/SPR
Kuvaaja: Tatu Blomqvist/SPR

Lahjoitus Punaiselle Ristille on oivallinen tapa osoittaa yhteiskuntavastuuta. Lahjoitus menee varmasti perille ja hyödyttää niitä, jotka ovat kaikkein heikoimmassa asemassa.

Lahjoitus katastrofirahastoon tai SPR:n toimintaan kotimaassa

Lahjoitus yritykselle tärkeään kohteeseen on oivallinen tapa osoittaa yhteiskuntavastuuta. Se tarjoaa myös loistavan mahdollisuuden viestiä yrityksesi arvoista ja suhteesta ympäröivään maailmaan.

  • Tilaa lahjoituslasku kätevästi netissä. Valitse lahjoituskohde tilauslomakkeen yläosassa olevasta valikosta.
  • Lasku toimii myös tositteena kirjanpitoa varten.
  • Jos haluat kohdentaa katastrofirahastoon tai kotimaan toimintaan kohdistuvan lahjoituksen tarkemmin haluamaasi kohteeseen, kirjoita toiveesi laskulomakkeen kenttään "Viestini Punaiselle Ristille".

Suomen Punaisen Ristin kautta voit auttaa poikkeustilanteessa

 
Suomen Punaisen Ristin Katastrofirahastoon tehtyjen lahjoitusten avulla Punaisella Ristillä on mahdollisuus pitää yllä valmiutta ja reagoida avuntarpeeseen niin Suomessa kuin maailmalla. Lahjoitusten ansiosta apua voidaan antaa katastrofirahastosta nopeasti ja tehokkaasti. 
 
 
Viranomaisia tukevana valmiusjärjestönä Punainen Risti on varautunut toimimaan kriiseissä. Koronaepidemian aiheuttamassa poikkeustilanteessa avainasemassa ovat koulutetut vapaaehtoiset kautta maan. Paikallinen apu ja vapaaehtoisten rooli korostuu entisestään, kun ikäihmiset ja riskiryhmiin kuuluvat joutuvat elämään eristyksissä muista.
 
Punainen Risti edistää ihmisten hyvinvointia tilanteessa, joka on historiallisesti poikkeuksellinen. Järjestön tuhannet koulutetut ystävätoiminnan vapaaehtoiset ovat yhteydessä ystäviinsä ympäri Suomea entistä aktiivisemmin ja valtakunnallista verkkokoulutusta lisätään kaikille ystäviksi haluaville. Koronan aiheuttamaa pelkoa ja ahdistusta torjutaan pitämällä yhteyttä puhelimitse ja viestein. On tärkeää, että yhteys etenkin ikäihmiseen ja riskiryhmään kuuluvaan säilyy.
 
Suomen Punaisen Ristin keskustoimisto ja 12 piiriä tukevat paikallisosastoja, jotka koordinoivat vapaaehtoistoimintaa omalla alueellaan. On tärkeää muistaa, että olemme yhdessä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Se koskettaa meitä kaikkia, joten pidetään huolta toisistamme.
 
 
 
Muut yrityslahjoitukset

 

Tavara- tai palvelulahjoitus

 

Jos haluat lahjoittaa materiaalia tai palveluita, täytä materiaali- ja palvelutarjouslomake.

Perusta yrityksellesi nettikeräys 

Perusta yrityksellesi oma nettikeräys eli sähköinen keräyslipas. Sillä keräät helposti asiakkaittesi ja kumppaneittesi verkkopankin tai luottokortin kautta tekemät lahjoitukset. Lippaaseen johtavaa linkkiä voit jakaa sähköpostilla ja Facebookissa. Lippaan voi myös laittaa näkyviin yrityksen internet- tai intranet-sivulle. Lipas (tai tarvittaessa useampia) perustetaan tässä osoitteessa.

Vastaavasti löydät ruotsin- ja englanninkieliset lippaat linkistä.  

Lahjoitus auttamistyöhön Suomessa

Kotimaassa Suomen Punainen Risti muun muassa kouluttaa vapaaehtoisia ystävä- ja ensiaputoimintaan, pitää yllä kriisivalmiutta ja ylläpitää Nuorten turvataloja. Järjestö myös auttaa pakolaisia perustamalla tarpeen mukaan vastaanottokeskuksia tai hätämajoitusta turvapaikanhakijoille. Kotimaan yleislahjoitukset kohdistetaan siihen työhön, missä varoja kulloinkin eniten tarvitaan.

Lue lisää kotimaan toiminnasta >>

Nuorten turvatalot

Nuorten turvatalot Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Turussa ja Tampereella antavat apua ja tukea nuorille ja heidän perheilleen kaikenlaisissa pulma- ja kriisitilanteissa. Turvatalot on tarkoitettu 12-19-vuotiaille nuorille ja heidän perheilleen. Nuori tai perhe voi tulla turvataloon ilman lähetettä ja ajanvarausta. Palvelut ovat maksuttomia. 
 
 
 

Kysy lisää

Jos sinulla on kysyttävää yrityslahjoituksista tai -yhteistyöstä, autamme mielellämme:

Varainhankinnan asiantuntija Tuuli Lahti, tuuli.lahti(a)redcross.fi,
puh. 040 359 3938
 
Varainhankinnan asiantuntija Marjo Martin, marjo.martin(a)redcross.fi,
puh. 040 629 7679
 
Lataa tästä käyttöönne yritysbannerit. Voit linkittää ne www.punainenristi.fi, www.rodakorset.fi tai www.redcross.fi.
Huom. Chrome-selaimen käyttäjät. Tallenna bannerit painamalla alla olevien kuvalinkkien kohdalla hiiren oikealla näppäimellä ”save link as…”.
 
Här kan du ladda ner företagsbanners. Du kan länka dem till  www.punainenristi.fi, www.rodakorset.fi eller www.redcross.fi.
OBS! Du som använder Chrome-webbläsaren. Ladda ned bannern genom att högerklicka med musen på bildlänken och välj ”save link as..”