Yritykset mukaan Nälkäpäivä-keräykseen 14.-16.9.2017

Kimmo Holopainen
Suomen Pankin pääjohtaja Erkki Liikanen (oik.) ja Vantaan kaupunginjohtaja Kari Nenonen keräsivät Töölöntorilla syksyllä 2016.
Kuvaaja: Kimmo Holopainen

Ota yhteyttä, mietitään yhdessä miten juuri te voitte olla avuksi.

Projektipäällikkö Eeva Arrajoki, eeva.arrajoki(a)punainenristi.fi, 020 701 2274

Mikä on Nälkäpäivä-keräys?

Nälkäpäivä-keräys järjestetään tänä vuonna 14.-16.9.2017. Keräyksessä kerätään varoja Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Kun rahaa ei ole korvamerkitty tiettyyn kohteeseen, sitä voidaan käyttää nopeasti juuri siellä, missä eniten tarvitaan.

Suomessa katastrofirahaston varoilla autetaan mm. tulipaloissa kotinsa menettäneitä perheitä, annetaan henkistä tukea, kotoutetaan turvapaikanhakijoita ja tuetaan Vapaaehtoisen pelastuspalvelun toimintaa.

Ulkomailla toimimme katastrofeissa ja konflikteissa. Käytännössä työ on ihmisten pelastamista, hoitamista, avustamista ja kuntoutusta.

Nälkäpäivän aikana kerätään rahaa Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Varoja ei sidota etukäteen tiettyyn kohteeseen. Siksi varoja voidaan käyttää nopeasti siellä, missä avun tarve on suurin. Rahoilla voidaan auttaa luonnonkatastrofien ja konfliktien uhreja maailmalla sekä Suomessa: apua annetaan henkilöille ja perheille, jotka ovat äkillisissä onnettomuuksissa joutuneet vaikeaan tilanteeseen. Tällainen tilanne voi olla vaikkapa tulipalo, tulva tai rikoksen uhriksi joutuminen. - See more at: http://www.nalkapaiva.fi/sisalto/n%C3%A4lk%C3%A4p%C3%A4iv%C3%A4-mik%C3%A...

Lahjoita keräykseen tai kerää varoja:

  • Tee yrityslahjoitus tilaamalla lasku haluamallesi lahjoitussummalle.
  • Perusta yrityksellesi oma sähköinen keräys. Sillä keräät helposti asiakkaittesi ja kumppaneittesi verkkopankin tai luottokortin kautta tekemät lahjoitukset. Nettikeräykseen johtavaa linkkiä voit jakaa sähköpostilla ja Facebookissa. Keräyksen voi myös laittaa näkyviin yrityksen internet- tai intranet-sivulle. Keräys (tai tarvittaessa useampia) perustetaan osoitteessa http://oma.punainenristi.fi/nalkapaiva. Ruotsin- ja englanninkieliset keräykset vastaavasti lahjoituslipas.fi/rodakorset ja lahjoituslipas.fi/redcross. Vinkit nettikeräämiseen löytyvät sivun alareunan materiaalipaketista.
  • Kerää ja lahjoita SPR:n Nälkäpäivä-nettikeräykseen. Jaa lahjoituslinkkiä keräykseen netissä, somessa ja sähköpostilla.
  • Tilaa perinteinen keräyslipas yrityksesi toimitiloihin tai lähetä työntekijät kaupungille keräämään. Lippaat ja keräysliivit saat lainaksi Punaisen Ristin piiritoimistosta. Sovi samalla, milloin palautat varusteet takaisin.

Lahjoita keräykselle medianäkyvyyttä:

Kerro muillekin, että olette mukana auttamassa.

Sivun alalaidassa olevaan materiaalipakettiin lisätään kevän aikana bannereita ja some-kuvia, joilla voitte kertoa olevanne mukana auttamassa. Linkitä bannerit osoitteeseen www.nalkapaiva.fi.