Tervetuloa Punaisen Ristin yrityskumppaniksi

Eero Sario / Suomen Punainen Risti
Kuvaaja: Eero Sario / Suomen Punainen Risti

Lahjoittamalla varoja Punaisen Ristin työn tukemiseen tai valitsemalla yrityslahjaksi Punaisen Ristin tuotteen osoitat välittäväsi ihmisistä, joilla on hätä.

Tee hyvää jouluna

Lahjoitus yritykselle tärkeään kohteeseen on oivallinen tapa osoittaa yhteiskuntavastuuta. Se tarjoaa myös loistavan mahdollisuuden viestiä yrityksesi arvoista ja suhteesta ympäröivään maailmaan.

Kiitokseksi lahjoituksestasi saat Punaiselta Ristiltä jouluisen viestintäpaketin. Sen avulla sinun on kätevää kertoa yrityksesi hyvästä teosta henkilökunnalle, asiakkaille ja kumppaneille. Paketissa on valmiita viestintämateriaaleja ja sen sisältö laajenee lahjoitussumman noustessa.

  • Tilaa lahjoituslasku kätevästi netissä
  • Lasku toimii myös tositteena kirjanpitoa varten.
  • Laskun tilaamisen jälkeen saat sähköpostilla ohjeet lahjoituksesi mukaisen viestintäpaketin hyödyntämiseen.

Voit ottaa meihin myös yhteyttä: puh. 020 701 2101, yritykset(a)punainenristi.fi

Tee lahjoitus

Nuorten turvatalot tarjoavat viidellä paikkakunnalla nopeaa kriisiapua nuorille ja heidän perheilleen. Tee lahjoitus tilaamalla lasku.

Katastrofirahaston varoilla autetaan sekä Suomessa että ulkomailla siellä, missä hätä on suurin. Tee lahjoitus tilaamalla lasku.

Kotimaan toimintaa tukemalla autat kouluttamaan vapaaehtoisia, jotta kukaan ei jää ilman apua. Tee lahjoitus tilaamalla lasku.

Perusta yrityksellesi oma nettilipas eli sähköinen keräyslipas

Sillä keräät helposti asiakkaittesi ja kumppaneittesi verkkopankin tai luottokortin kautta tekemät lahjoitukset. Lippaaseen johtavaa linkkiä voit jakaa sähköpostilla ja Facebookissa.

Lippaan voi myös laittaa näkyviin yrityksen internet- tai intranet-sivulle. Lipas (tai tarvittaessa useampia) perustetaan osoitteessa http://oma.punainenristi.fi. Ruotsin- ja englanninkieliset lippaat vastaavasti punainenristi.fi/rodakorset ja punainenristi.fi/redcross.

Shoppaile yrityslahjat Punaisen Ristin verkkokaupasta

Punaisen Ristin verkkokauppa on aina auki. Tuo lisää turvallisuutta arkeen ja vapaa-aikaan vaikkapa ensiapulaukun muodossa. Punaisen Ristin tuotteilla annat hyvän mielen kiitokseksi henkilökunnalle, yhteistyökumppaneille ja itsellesi.
 
 
 

Käynnistä Ketjureaktio keväällä - pyörää polkemalla apua Syyriaan

Ketjureaktio on Kilometrikisa-pyöräilykampanjan sisällä toimiva keräys. Perusta työpaikalla joukkue ja lähde polkemaan hyvän asian puolesta. Lahjoitukset (1€/25km) ohjataan terveystyöhön Syyriassa. Lue lisää Ketjureaktiosta.

Osallistu Nälkäpäivä-keräykseen syyskuussa

Nälkäpäivä järjestetään vuosittain syyskuussa. Varoja kerätään Punaisen Ristin katastrofirahastoon.

Kun rahaa ei ole korvamerkitty tiettyyn kohteeseen, sitä voidaan käyttää nopeasti sekä kotimaassa että ulkomailla niiden ihmisten auttamiseen, jotka sitä eniten tarvitsevat.

Suomessa katastrofirahaston varoilla autetaan mm. tulipaloissa kotinsa menettäneitä perheitä. Maailmalla apua tarvittiin vuonna 2018 kipeästi esimerkiksi Bangladeshissa, jonne on paennut Myanmarista yli miljoona ihmistä.

Lue lisää yritysten Nälkäpäivästä

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää yritysyhteistyöstä

Maija Keskinen, maija.keskinen(a)redcross.fi, puh. 040 675 8931
Marjo Martin, marjo.martin(a)redcross.fi, puh. 040 629 7679
Regina Laurén, regina.lauren(a)redcross.fi, puh. 020 701 2199
Tatu Blomqvist/SPR

Lahjoitus Punaiselle Ristille on oivallinen tapa osoittaa yhteiskuntavastuuta. Lahjoitus menee varmasti perille ja hyödyttää niitä, jotka ovat kaikkein heikoimmassa asemassa.

Kimmo Holopainen

Yhteistyö Punaisen Ristin kanssa on tapa osoittaa yhteiskuntavastuuta. Yrityskumppanuus on täynnä mahdollisuuksia, ota yhteyttä niin etsitään juuri teille sopiva tapa auttaa.

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola tukee Ystävätoimintaa

Kimmo Holopainen

Ota yhteyttä, mietitään yhdessä miten juuri te voitte olla avuksi.

Asiantuntija Maija Keskinen, maija.keskinen(a)redcross.fi, p. 040 675 8931.

Mikä on Nälkäpäivä-keräys?

Nälkäpäivä-keräys järjestetään tänä vuonna 26.-28.9.2019. Keräyksessä kerätään varoja Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Kun rahaa ei ole korvamerkitty tiettyyn kohteeseen, sitä voidaan käyttää nopeasti juuri siellä, missä eniten tarvitaan.

Ensiapu, elämäntaito.

Punaisen Ristin ensiapukurssien yhteinen ydin on henkeä pelastava hätäensiapu. Siihen liitämme yritysten ja kohderyhmien tarpeiden mukaisia sisältöjä, sekä huomiomme työpaikan ensiapuvalmiuden vaatimukset. Kurssi voidaan järjestää joko asiakkaan omissa tiloissa tai Punaisen Ristin koulutuskeskuksissa.