Pyöräillään yhdessä ilmastoratkaisuja

Kolme hymyilevää ihmistä pyöräilee kesäisessä säässä puistossa.
Kuva: Maria Santto

Osallistu Kilometrikisaan ja ilmoita joukkueesi mukaan Ketjureaktio-keräykseen. Euron lahjoitus jokaista poljettua 25 kilometriä kohden auttaa varautumaan ja sopeutumaan ilmastonmuutoksen vaikutuksiin. 

Arkipyöräilyyn kannustava Kilometrikisa on kaikille avoin ja maksuton leikkimielinen pyöräilykilpailu. Kesäkisa pitää pyörät pyörimässä toukokuun alusta syyskuun loppuun, ja talvipolkijat keräävät kilometrejä tammi-helmikuun ajan.

Mikä on Ketjureaktio-keräys

Ketjureaktio on Kilometrikisan yhteydessä poljettava tempaus, jolla autetaan ihmisiä varautumaan ja sopeutumaan ilmastonmuutoksen vaikutuksiin osana Punaisen Ristin kansainvälistä työtä. Sekä työ- että kaveriporukat voivat liittyä mukaan Punaisen Ristin Ketjureaktio-keräykseen osallistuessaan Kilometrikisaan.

Näin lahjoitussumma muodostuu

Avustussumma kertyy poljettavien kilometrien mukaan: joukkue, yritys tai vaikkapa sponsori lahjoittaa jokaisesta poljetusta 25 kilometristä 1 euron Punaisen Ristin auttamistyöhön. Samalla hiilidioksidipäästöt vähenevät noin 4 kg.

Joukkueen nimen viereen tulosluetteloon tulee näkyviin Punaisen Ristin logo ja laskuri seuraa poljettujen kilometrien lisäksi myös lahjoitussummaa. Kerätty lahjoitussumma näkyy koko ajan myös joukkueen omalla sivulla.

Mitä enemmän pyöräilette, sitä enemmän kunto kasvaa ja tuette Punaisen Ristin kansainvälistä auttamistyötä. Lahjoituksilla autetaan ihmisiä varautumaan ja sopeutumaan ilmastonmuutoksen vaikutuksiin.

Viestintäpaketit osallistujille

Kovan kunnon lisäksi Ketjureaktioon osallistujat saavat käyttöönsä bannereita ja kuvia viestimiseen.

Lue lisää Ketjureaktioon osallistumisen eduista

Kilometrikisa ja Punainen Risti ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2010. Osallistujamäärän kasvaessa yhä useampi joukkue ja yritys on osallistunut myös Ketjureaktio-tempaukseen.

Siirry Kilometrikisan sivulle ja ilmoita joukkueesi mukaan

Ota rohkeasti yhteyttä

Autamme mielellämme yrityslahjoittamiseen ja yritysten tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Otathan meihin yhteyttä lahjoitukset@punainenristi.fi tai soita 020 701 2192 (ma-pe klo 8.30-16). 

 

PS Ota seurantaan Kilometrikisan Facebook ja Instagram. Pidetään pyörät pyörimässä ympäri vuoden, ja nautitaan liikunnasta.