Pyöräillään yhdessä ilmastoratkaisuja

Kuva: Maria Santto

Osallistu Kilometrikisaan ja ilmoita joukkueesi mukaan Ketjureaktio-keräykseen.

Euron lahjoitus jokaista poljettua 25 kilometriä kohden auttaa varautumaan ja sopeutumaan ilmastonmuutoksen vaikutuksiin. 

Arkipyöräilyyn kannustava Kilometrikisa on kaikille avoin ja maksuton leikkimielinen pyöräilykilpailu. Kesäkisa käynnistyy toukokuun alussa, ja talvipolkijat keräävät kilometrejä tammi-helmikuun ajan.

Mikä on Ketjureaktio

Sekä työ- että kaveriporukat voivat liittyä mukaan Punaisen Ristin Ketjureaktio-keräykseen osallistuessaan Kilometrikisaan.

Jokaista poljettua 25 km kohden yrityksesi tai joukkueesi lahjoittaa yhden euron. Samalla hiilidioksidipäästöt vähenevät noin 4 kg.

Mitä enemmän pyöräilet, sitä enemmän kuntosi kasvaa ja tuet Punaisen Ristin kansainvälistä auttamistyötä. Lahjoituksilla autetaan ihmisiä varautumaan ja sopeutumaan ilmastonmuutoksen vaikutuksiin.

Viestintäpaketit osallistujille

Kovan kunnon lisäksi Ketjureaktioon osallistujat saavat käyttöönsä viestintäpaketin. Kun kilometrejä kertyy yli 25 000 km, joukkue voi myös sopia tulevaisuuden maailmaa ja ilmastonmuutoksen vaikutuksia avaavasta luentoesityksestä joukkueelle tai työpaikalle.

Lue lisää Ketjureaktioon osallistumisen eduista.

Nyt 🚴‍♂️🚴‍♂️🚴‍♂️ ennätyksiä!

Kilometrikisa ja Punainen Risti ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2010. Osallistujamäärän kasvaessa yhä useampi joukkue ja yritys on osallistunut myös Ketjureaktio-tempaukseen.

Tänä kesänä paukahtaa yhteensä 1 000 000 € lahjoituspotti rikki, onhan joukkueesi mukana?

Siirry Kilometrikisan sivulle ja ilmoita joukkueesi mukaan!

Ota rohkeasti yhteyttä

Autamme mielellämme yrityslahjoittamiseen ja yritysten tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Otathan meihin yhteyttä lahjoitukset@redcross.fi tai soita 020 701 2192 (ma-pe klo 8.30-16). 

 

PS Ota seurantaan Kilometrikisan Facebook ja Instagram. Pidetään pyörät pyörimässä ympäri vuoden, ja nautitaan liikunnasta.