Avoimet työpaikat

Jarkko Mikkonen
Kuvaaja: Jarkko Mikkonen

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö, yksi Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun 190 yhdistyksestä. Vapaaehtoisten tukena työskentelee palkattua henkilökuntaa ympäri Suomea.

Löydät näiltä sivuilta Punaisen Ristin avoimet työpaikat.

Seuraa meitä myös LinkedInissä, tai ilmoittaudu mukaan vapaaehtoistehtäviin.

Katso myös nämä: 

Kansainvälinen Punainen Risti

Avoimet hakemukset

Vaikka juuri nyt listalla ei olisikaan sopivaa tehtävää, rekrytoimme joka vuosi tekijöitä kymmeniin tehtäviin. On siis hyvinkin mahdollista, että vuoden aikana sopiva tehtävä tulee eteen.

Valitettavasti emme voi ottaa vastaan avoimia hakemuksia. Saamme avoimiin tehtäviin paljon hakemuksia eikä resurssimme valitettavasti riitä rekrytointien yhteydessä käymään läpi myös avoimia hakemuksia. 

Jarkko Mikkonen

Punainen Risti hakee keskustoimistoon sihteeritiimiin johdon assistenttia vakituiseen työsuhteeseen.

Punaisen Ristin Kaakkois-Suomen piiri hakee suomen kielen kouluttajaa Imatran vastaanottokeskukseen.

Jarkko Mikkonen

Haemme osa-aikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen nuorisotoiminnan aluetyöntekijää Punaisen Ristin Länsi-Suomen piiriin.

Jarkko Mikkonen

Haemme keskustoimiston terveyden ja hyvinvoinnin yksikköön sosiaalitoiminnan suunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Ajankohtaisen tilanteen avoimista työpaikoista löydät sivulta www.mol.fi.

Suomen Punaisen Ristin yhteistyökumppani Promotion Point Oy etsii varainhankkijoita Suomen Punaisen Ristin kampanjaan Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja pääkaupunkiseudun kauppakeskuksiin

Haemme varainhankkijoita ja tiiminvetäjiä Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle, Jyväskylään ja Ouluun.

Valitettavasti emme voi ottaa vastaan avoimia hakemuksia. Saamme avoimiin tehtäviimme paljon hakemuksia eikä resurssimme valitettavasti riitä rekrytointien yhteydessä käymään läpi myös avoimia hakemuksia. Meille voi työllistyä hakemalla näillä sivuilla avoimena olevia tehtäviä. Vaikka juuri nyt listalla ei olisikaan sopivaa tehtävää, rekrytoimme joka vuosi tekijöitä kymmeniin tehtäviin. On siis hyvinkin mahdollista, että vuoden aikana sopiva tehtävä tulee eteen.