Avoimet työpaikat

Jarkko Mikkonen
Kuvaaja: Jarkko Mikkonen

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö, yksi Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun 190 yhdistyksestä. Vapaaehtoisten tukena työskentelee palkattua henkilökuntaa ympäri Suomea.

Löydät näiltä sivuilta Punaisen Ristin avoimet työpaikat.

Seuraa meitä myös LinkedInissä, tai ilmoittaudu mukaan vapaaehtoistehtäviin.

Katso myös nämä: 

Kansainvälinen Punainen Risti

Avoimet hakemukset

Vaikka juuri nyt listalla ei olisikaan sopivaa tehtävää, rekrytoimme joka vuosi tekijöitä kymmeniin tehtäviin. On siis hyvinkin mahdollista, että vuoden aikana sopiva tehtävä tulee eteen.

Valitettavasti emme voi ottaa vastaan avoimia hakemuksia. Saamme avoimiin tehtäviin paljon hakemuksia eikä resurssimme valitettavasti riitä rekrytointien yhteydessä käymään läpi myös avoimia hakemuksia. 

Jarkko Mikkonen

Punaisen Ristin Kaakkois-Suomen piirin Kouvolan vastaanottokeskukseen haetaan vastaavaa pakolaisohjaajaa määräaikaiseen (31.8.2017 saakka) työsuhteeseen.

Jarkko Mikkonen

Haemme Punaisen Ristin Länsi-Suomen piirin Jyväskylän vastaanottokeskukseen sosiaaliohjaajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Jarkko Mikkonen

Haemme Suomen Punaisen Ristin keskustoimiston vapaaehtois- ja nuorisoyksikköön järjestökehityssuunnittelijaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Ajankohtaisen tilanteen avoimista työpaikoista löydät sivulta www.mol.fi.

Suomen Punaisen Ristin yhteistyökumppani Promotion Point Oy etsii varainhankkijoita Suomen Punaisen Ristin kampanjaan Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja pääkaupunkiseudun kauppakeskuksiin

Haemme varainhankkijoita ja tiiminvetäjiä Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle, Jyväskylään ja Ouluun.

Valitettavasti emme voi ottaa vastaan avoimia hakemuksia. Saamme avoimiin tehtäviimme paljon hakemuksia eikä resurssimme valitettavasti riitä rekrytointien yhteydessä käymään läpi myös avoimia hakemuksia. Meille voi työllistyä hakemalla näillä sivuilla avoimena olevia tehtäviä. Vaikka juuri nyt listalla ei olisikaan sopivaa tehtävää, rekrytoimme joka vuosi tekijöitä kymmeniin tehtäviin. On siis hyvinkin mahdollista, että vuoden aikana sopiva tehtävä tulee eteen.