Tukea nuorille ja perheille

Joonas Brandt / Suomen Punainen Risti
Nuorten turvataloilla etsimme ratkaisuja yhdessä.
Kuvaaja: Joonas Brandt / Suomen Punainen Risti

Nuorten turvatalolla nuoria ja vanhempia auttavat maksutta monenlaisissa tilanteissa Punaisen Ristin ammattilaiset ja vapaaehtoiset.

Apua tarjolla myös verkossa

 

  • Turvatalot auttavat nuoria Sekasin-chatissa.
  • Chatissa voi keskustella mistä tahansa mieltä painavasta asiasta.
  • Turvatalot voivat tarvittaessa järjestää myös kriisi-chatin osoitteessa tukinet.net.

Tilapäinen majoitus

Tarjoamme nuorelle turvallisen yösijan tarvittaessa. Autamme nuoria ja perheitä löytämään helpotusta ja ratkaisuja haastaviin elämäntilanteisiin.

Keskusteluapu

Tuemme ja autamme nuorta ja hänen perhettään keskustelun keinoin. Etsimme ratkaisuja yhdessä nuoren, perheen ja muiden nuorta tukevien tahojen kanssa. Myös vanhemmat saavat tukeamme vanhemmuuteen liittyvissä asioissa.

Unirytmitys

Autamme nuorta korjaamaan sekaisin menneen vuorokausirytmin, joka haittaa koulussa käymistä ja muuta arjessa selviytymistä.

Tukea itsenäistymiseen

Autamme nuorta omilleen muuttamisessa ja itsenäiseen elämään siirtymisessä. Kotipolku tukee nuoria aikuisia lisäksi asumisen haasteissa.

Tuki verkossa

Olemme mukana Sekasin-chatissa, jossa nuori voi keskustella luotettavan aikuisen kanssa mistä tahansa mieltä painavasta asiasta. Mediassa näkyvien järkyttävien tapahtumien, kuten onnettomuuksien, jälkeen voimme järjestää nuorille myös ryhmächatin.
 
Kysy lisää tukimuodoistamme ottamalla yhteyttä lähimpään Nuorten turvataloon.