Avun maailma - Hjälpens värld

Kimmo Holopainen
Avun maailma uskoo tarinan voimaan.
Kuvaaja: Kimmo Holopainen

Avun maailma - Hjälpens värld on Suomen Punaisen Ristin kaksikielinen aikakauslehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Avun maailma kertoo Suomen Punaisen Ristin vapaaehtoisten työstä, ajankohtaisista kampanjoistamme ja toiminnastamme yleensä. Lehden tärkeimpiä aiheita ovat mm. kotimaan sosiaali- ja terveystyö, veripalvelutoiminta, Punaisen Ristin valmiustoiminta, kansainvälinen apu sekä kehitysyhteistyö. Lehti postitetaan ilmaiseksi kaikille Suomen Punaisen Ristin jäsenille ja sitä jaetaan SPR:n ja Veripalvelun toimipisteissä. Sen voi myös tilata ilman Suomen Punaisen Ristin jäsenyyttä. Tilauksen hinta on 22 euroa vuodessa.

Avun maailman päätoimittaja on Ilpo Kiiskinen (p. 0500 211 261, ilpo.kiiskinen(at)punainenristi.fi) ja toimitussihteeri Kimmo Holopainen (p. 0400 286 833, kimmo.holopainen(at)punainenristi.fi).

Avun maailman tuoreimmat numerot löytyvät sähköisenä näköislehtenä osoitteesta www.lehtiluukku.fi/lehti/avunmaailma.

Haluatko oman ilmoituksesi Suomen Punaisen Ristin lehteen? Avun maailman ilmoituspaikat myy Jaana Martiskainen, TJM-Systems Oy: jaana.martiskainen(at)tjm-systems.fi, p. 044 566 7195.