Nuorten toimintaan

Anna Snickars
Kuvaaja: Anna Snickars

Auttamisesta tulee hyvä mieli niin autettavalle kuin itsellesi. Harrastuksesta saattaa olla hyötyä, kun suunnistat kohti tiettyä ammattia tai työtä.

Punaisen Risti tarjoaa erilaisia toimintavaihtoehtoja nuorelle. Voit löytää pysyvän ja säännöllisen harrastuksen esimerkiksi toimimalla nuorisoryhmässä tai Reddie Kids -kerhon ohjaajana.

Jokainen auttamisen teko muuttaa jonkun elämää hivenen valoisammaksi. Esimerkiksi lipaskerääjänä voit tulla Punaisen Ristin toimintaan mukaan vain pariksi tunniksi kerrallaan ja auttaa meitä auttamaan hädänalaisia ihmisiä.

Punaista Ristiä voit vaivattomasti tukea jäsenenä. Jäsenmaksut mahdollistavat esimerkiksi vapaaehtoisten valmennuksen sinunkin paikkakunnallasi. Vuosijäsenyys maksaa alle 29-vuotiailta 10 euroa.

Punainen Risti tarjoaa nuorelle mahdollisuuksia toimia niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

 

Seuraa meitä Facebookissa!

 

 

Johannes Wiehn

Auttamisesta tulee hyvä mieli. Nuori voi osallistua Punaisen Ristin kotimaan toimintaan Reddie Kids - kerholaisena tai kerhon ohjaajana, nuorisoryhmissä tai nuorten leireillä. Vapaaehtoisena voi toimia säännöllisesti tai hetken kerrallaan monissa muissakin Punaisen Ristin toimintamuodoissa.

Kaisa Laitila

Punainen Risti on maailmanlaajuinen liike ja kansainvälisyys on osa järjestön nuorisotoimintaa.