Opi ensiapua

 

ENSIAPUKURSSIT

- Yrityksille

- Yksityisille

ENSIAPUOHJEET

- Hätäensiapu

- Haavat

 

Varaukset ja lisätiedot:

0400 112 113 tai ensiapukoulutus.fi

Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot

Ensiapusymposium 7-8.2. Helsingissä

Ensiapu- ja ensihoitosymposiumi on tarkoitettu kaikille ensiavusta ja ensihoidosta kiinnostuneille. Teemana häiriötilanteet yhteiskunnassa ja niihin varautuminen perinteisten ensiavun uusien suuntausten lisäksi. 

Tule kuuntelemaan alan asiantuntijoita aina varautumisesta ja ensiavun uusista suuntauksista interaktiivisiin sessioihin.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Lataa itsellesi ensiapu- ja elvytysohjeet 

Ensiapu- ja elvytysohjeet ovat ladattavissa alla olevista linkeistä.

Tulosta kotiin turvataulu

Suuri osa onnettomuuksista tapahtuu kotona tai vapaa-ajan asumuksessa. Silti harva mökkivieras osaa tarpeen vaatiessa kertoa hätäkeskukseen tarkan osoitteen, puhumattakaan koordinaateista.

Tulosta sivun lopussa oleva turvataulu käyttöösi kotiin, mökille tai vaikka työpaikalle.

Tarkista sijaintisi koordinaatit hätäkeskuslaitoksen sivuilta ja täytä ne turvatauluun. Näin varmistat että ammattiapu löytää paikalle kun heitä tarvitaan.

Tarvitsetko ensiapupäivystyksen tapahtumaasi?

Tarjoamme tapahtumajärjestäjille kokonaisuuden, johon kuuluvat ensiapu, päihdetyö sekä hiv-työ / seksuaaliterveystyö. Lue lisää täältä.

 

Lisätietoja kursseista löydät jokaisen kurssin sivulta.

Ensiapu- ja ensihoitosymposiumi on tarkoitettu kaikille ensiavusta ja ensihoidosta kiinnostuneille. Tule kuuntelemaan alan asiantuntijoita aina varautumisesta ja ensiavun uusista suuntauksista interaktiivisiin sessioihin.

Punainen Risti Ensiapu

Ensiavun kouluttajakoulutus (ETK / HEK-koulutus) on terveydenhuollon ammattilaisille tarkoitettua ammatillista koulutusta.