Punaisen Ristin työntekijä kuljettaa isoja avustustarvikelaatikoita kärryssä varaston käytävällä.

Hankintailmoitukset

Kuva: Marjaana Malkamaki / Suomen Punainen Risti

Suomen Punainen Risti hankkii avustustarvikkeita sekä kansallisiin että kansainvälisiin avustusoperaatioihin.

Osa tarvikkeista toimitetaan suoraan valmistajalta avustuskohteeseen ja osa hankitaan Tampereella sijaitsevaan Logistiikkakeskukseen, jossa pakataan ja varastoidaan toimintavalmiit nopean avustustoiminnan yksiköt, kuten kenttäsairaalat ja terveysasemat.

Tällä sivulla julkaistaan kynnysarvoltaan merkittäviä hankintailmoituksia. Hankintailmoituksia voit hakea myös näistä portaaleista: Tenders Electronic Daily (EU), HILMA.

Mikäli hankintailmoituksia ei ole näkyvillä, ajankohtaista ja hankintalain puitteissa ilmoitettavaa ei ole. Hankinnat toteutetaan suunnitelmallisesti ja kokonaistaloudellisesti hankintalakia noudattaen, jotta mahdollisimman tehokas lahjoitusvarojen käyttö niin lahjoittajien kuin avunsaajienkin näkökulmasta voidaan taata.

Tarjouspyynnöt ja hankinnan tarkemmat tiedot ovat saatavilla kunkin hankintailmoituksen yhteyshenkilöltä. Yhteistyöstä kiinnostuneiden toimittajien kannattaa seurata tätä sivua aktiivisesti, koska hankintojen määrä vaihtelee suuresti riippuen maailmalla tapahtuvista katastrofeista.

Hankintailmoitukset

Pyydämme potentiaalisia toimittajia tarjoamaan vesitankkiautoa Suomen Punaisen Ristin tukemaan kuivuusohjelmaan Etiopiassa.

Kiinnostuneet toimijat voivat pyytää tarjouspyyntödokumentaatiota Suomen Punaisen Ristin Logistiikkakeskuksen sähköpostiosoitteesta: procurement@redcross.fi merkillä: “Vesitankkiauto” yhteystietoineen 9.6. 2023 klo: 16:00 mennessä.

Määräaika tarjouksille sähköpostiosoitteeseen: procurement@redcross.fi on 25.06.2023 klo: 16:00 mennessä merkillä: “Vesitankkiauto”.

Lisätietoja saa tarvittaessa sähköpostiosoitteesta: procurement@redcross.fi