Punaisen Ristin työntekijä kuljettaa isoja avustustarvikelaatikoita kärryssä varaston käytävällä.

Hankintailmoitukset

Kuva: Marjaana Malkamaki / Suomen Punainen Risti

Suomen Punainen Risti hankkii avustustarvikkeita sekä kansallisiin että kansainvälisiin avustusoperaatioihin.

Osa tarvikkeista toimitetaan suoraan valmistajalta avustuskohteeseen ja osa hankitaan Tampereella sijaitsevaan Logistiikkakeskukseen, jossa pakataan ja varastoidaan toimintavalmiit nopean avustustoiminnan yksiköt, kuten kenttäsairaalat ja terveysasemat.

Tällä sivulla julkaistaan kynnysarvoltaan merkittäviä hankintailmoituksia. Hankintailmoituksia voit hakea myös näistä portaaleista: Tenders Electronic Daily (EU), HILMA.

Mikäli hankintailmoituksia ei ole näkyvillä, ajankohtaista ja hankintalain puitteissa ilmoitettavaa ei ole. Hankinnat toteutetaan suunnitelmallisesti ja kokonaistaloudellisesti hankintalakia noudattaen, jotta mahdollisimman tehokas lahjoitusvarojen käyttö niin lahjoittajien kuin avunsaajienkin näkökulmasta voidaan taata.

Tarjouspyynnöt ja hankinnan tarkemmat tiedot ovat saatavilla kunkin hankintailmoituksen yhteyshenkilöltä. Yhteistyöstä kiinnostuneiden toimittajien kannattaa seurata tätä sivua aktiivisesti, koska hankintojen määrä vaihtelee suuresti riippuen maailmalla tapahtuvista katastrofeista.

Hankintailmoitukset

Finnish Red Cross is requesting for quotations for field bed, suitable for FRC aid workers as well as for temporary shelter purposes or for first aid points. Bed needs to be foldable or easily erected from pieces, but still stable bed. Need for 1000 beds.

See more information: https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/65799/notice/93676/overview