Punaisen Ristin punaiseen liiviin pukeutunut nainen seisoo syksyisessä maisemassa keräyslipas kädessään.

Yrityksen vapaaehtoistoiminta ja koulutukset

Kuva: Emilia Kangasluoma / Suomen Punainen Risti

Vapaaehtoistoiminta Punaisessa Ristissä on oiva keino kasvattaa henkilökunnan yhteisöllisyyttä ja työn merkityksellisyyttä sekä muuttaa maailmaa paremmaksi.

Samalla viestitte arvoistanne ja rakennatte hyvinvointia konkreettisella tavalla. Työntekijöille vapaaehtoistoiminta on antoisaa ja monipuolista.

Etsitään yhdessä teidän yrityksellenne sopivat tavat auttaa. Yhteydenotot: yritykset(at)punainenristi.fi, 020 701 2000. Palvelemme arkisin klo 8.30-16.

Vapaaehtoistoiminta yrityksille

Perustakaa keräys – tehkää toivosta totta

Voitte kerätä koko henkilöstön voimin varoja avustustyöhön valitsemaanne kohteeseen helposti täällä.

Jotta keräys onnistuisi, siitä kannattaa viestiä. Nettikeräykseen johtavaa linkkiä voi jakaa intrassa, verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa!

Konttikaupalla hyvää

Tavara- tai vaatelahjoituksilla tuette Punaisen Ristin avustustyötä. Voitte järjestää yrityksessänne tavara- tai vaatekeräyksen ja sopia tuotteiden noudosta Punaisen Ristin Kontti-tavaratalojen kanssa.
Katso Konttien yhteystiedot

Kontin tuloksesta 2/3 ohjataan auttamistoimintaan Suomessa ja 1/3 katastrofirahastoon, jonka varoilla autetaan äkillisissä kriiseissä ja onnettomuuksissa Suomessa ja maailmalla. Osa lahjoitusvaatteista lähetetään kriisialueille.

Nälkäpäivä on Suomen Punaisen Ristin tunnetuin ja näkyvin kampanja syksyisin. Nälkäpäivä edistää valmiustoimintaa ja tuo turvaa poikkeusoloissa, sekä maailmalla että kotimaassa.

Yritykselle Nälkäpäivä on mahdollisuus osoittaa vastuullisuutta osana liiketoimintaa. Yritys voi antaa asiakkailleen mahdollisuuden osallistua Nälkäpäivään esimerkiksi tekemällä lahjoituksen tuoteen tai palvelun hankinnan yhteydessä.

Kampanjakumppanuuden arvo on vähintään 50 000 €. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää: Tuuli Lahti, varainhankinnan suunnittelija tuuli.lahti(at)redcross.fi, 040 359 3938.

Lue lisää yritysyhteistyöstä Nälkäpäivä-kampanjassa

VeriRyhmä on verta säännöllisesti luovuttava porukka. VeriRyhmän voi perustaa kuka tahansa esimerkiksi työ-, harrastus- tai kaveriporukan kesken. Esimerkiksi 5 luovuttajaa auttaa kerralla jopa 15 potilasta. Porukassa sekä apu että auttamisen ilo moninkertaistuvat!

Perusta VeriRyhmä

Arkipyöräilyyn kannustava Kilometrikisa on kaikille avoin ja maksuton pyöräilykilpailu. 

Työ- että kaveriporukat voivat liittyä mukaan Punaisen Ristin Ketjureaktio-keräykseen osallistuessaan Kilometrikisaan.

Jokaista poljettua 25 km kohden hiilidioksidipäästöt vähenevät noin 4 kg, ja yrityksesi tai joukkueesi lahjoittaa yhden euron. Yritys voi myös tuplata summan.

Mitä enemmän pyöräilet, sitä enemmän kuntosi kasvaa. Samalla tuet Punaisen Ristin auttamistyötä ilmastonmuutoksen hallitsemiseksi.

Siirry Kilometrikisan sivulle ja ilmoita yrityksesi mukaan!

Ensiapukoulutus on osa yrityksen työturvallisuutta. Ensiaputaitojen karttumisen lisäksi koulutus toimii työyhteisössä tapaturmia ennaltaehkäisevänä kokonaisuutena. Koulutukset räätälöidään yrityksen tarpeen mukaisesti.
Tutustu ensiapukoulutuksiin

Yrityksenne henkilöstö on lämpimästi tervetullut osallistumaan hyödyllisiin koulutuksiimme ja liittymään Punaisen Ristin laajaan vapaaehtoisreserviin. Työnantaja voi halutessaan mahdollistaa koulutuksessa käyneen auttajan osallistumisen vapaaehtoistoimintaan myös työajan puitteissa.  

Voitte tutustua Punaisen Ristin tarjoamiin vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksiin ja koulutuksiin täällä.

Yrityslahjoittaminen
Yrityslahjoittaminen
Yrityskumppanuus Punaisen Ristin kanssa
Kumppanuus
Tervetuloa vapaaehtoiseksi
Vapaaehtoiseksi
Punaisen Ristin toimintaa ohjaa seitsemän periaatetta.
Punaisen Ristin periaatteet