Nainen Punaisen Ristin varusteissa opettaa ensiapua kaupan työntekijöille.

Yrityskumppanuus

Kuva: Juha Sinisalo / Suomen Punainen Risti

Rinnallamme yrityksenne parantaa suomalaisen yhteiskunnan hyvinvointia ja turvallisuutta. Voitte tukea myös Punaisen Ristin laajaa kansainvälistä avustustyötä.

Kumppanuus kanssamme tarjoaa yrityksenne henkilöstölle monia tapoja kehittää osaamistaan. Vuosittaiset kampanjamme mahdollistavat yrityksenne ja asiakkaidenne helpon pääsyn osaksi auttamisen ketjua.

Mietitään yhdessä yrityksellenne sopiva kumppanuuden muoto: yritykset(at)punainenristi.fi, 020 701 2000. Palvelemme arkisin klo 8.30-16.

"Muumiperhe on hyvä esimerkki siitä, miten toiset otetaan huomioon"
Moomin by Arabian ja Punaisen Ristin kokoelma kutsuu tekemään pieniä, ystävällisiä tekoja
Yhteistyötä ohjaavat periaatteet
Yritysyhteistyön periaatteet
Yritykset kumppaneina
Punaisen Ristin yhteistyökumppanit
Kestävän kehityksen tavoitteet
Punainen Risti ja kestävän kehityksen tavoitteet

Yhteistyökumppanuudet yrityksille

Strategisena kumppanina yrityksenne osallistuu haluamaansa auttamistyöhön, jolla parannetaan hyvinvointia ja yhteisöjen kriisikestävyyttä.

Kumppanina rakennatte suomalaisen yhteiskunnan turvallisuutta tai olette osana kansainvälistä yhteisöä vahvistamassa varautumista erilaisiin tulevaisuudenkuviin.

Yrityksenne ammatillinen osaaminen (pro bono) ja resurssit esimerkiksi logistiikan tai tietotekniikan alueella voivat olla osana kumppanuutta – kehitämme mielellämme yritysten kanssa toimintamalleja, joissa asiantuntemus kasvaa puolin ja toisin.

Strateginen kumppanuus räätälöidään yrityksenne tarpeiden mukaan, ja sen arvo on vähintään 100 000 € vuositasolla.

Ottakaa yhteyttä, niin keskustellaan lisää: Tuuli Lahti, varainhankinnan asiantuntija tuuli.lahti(at)redcross.fi, 040 359 3938.

Esimerkki strategisesta kumppanuudesta: Digian Digiarvoa-hankkeessa rakennettiin datamalli Punaisen Ristin vapaaehtoistoiminnan kehittämiseksi

Vuosittaiset kampanjamme, kuten Ystävänpäivä, Nälkäpäivä ja Joulu, ovat erinomaisia hetkiä liittyä mukaan Punaisen Ristin työhön. Ne mahdollistavat yrityksenne ja asiakkaidenne vaivattoman pääsyn osaksi auttamisen ketjua.

Osallistumistapoja ovat esimerkiksi tuoteyhteistyö ja lahjoitukset maksutapahtumien yhteydessä. Kampanjakumppanuuden arvo on vähintään
50 000 €.

Keskustellaan yrityksesi toiveista tarkemmin! Yhteystiedot: Tuuli Lahti, varainhankinnan asiantuntija tuuli.lahti(at)redcross.fi, 040 359 3938.

Osaamisenne ja aikanne ovat meille arvokkaita. Kehitämme mielellämme yritysten kanssa toimintamalleja, joissa asiantuntemus kasvaa puolin ja toisin. Apunne voi olla yrityksenne erityisosaamista tai johonkin Punaisen Ristin projektiin liittyvää kehittämistyötä.

Yhteydenotot: yritykset(at)punainenristi.fi, 020 701 2000. Palvelemme arkisin klo 8.30-16.

Palvelutarjouksen voi tehdä myös verkkolomakkeella.

Nälkäpäivä on Punaisen Ristin tunnetuin ja näkyvin kampanja syksyisin. Se tuo turvaa katastrofin sattuessa tai poikkeuksellisissa oloissa – sekä maailmalla että kotimaassa.

Kampanjakumppanuuden arvo on vähintään 50 000 €.

Keskustellaan yrityksesi toiveista tarkemmin, ota yhteyttä:

Tuuli Lahti, varainhankinnan asiantuntija, 040‚ÄĮ359 3938 tai yritykset@punainenristi.fi.