Hae tukea ja apua

Jussi Partanen
Kuvaaja: Jussi Partanen
Joonas Brandt / Suomen Punainen Risti

Tarvitsetko apua elämäntilanteesi selvittämiseen? Onko kotona tai muualla hankalia asioita, joihin toivot muutosta? Nuorten turvataloilla me autamme sinua.

Joonas Brandt

Punaisen Ristin ystävätoiminnan vapaaehtoiset tuovat iloa yksinäisen arkeen. Voit kysyä itsellesi tai läheisellesi pitkäaikaista ystävää tai kertaluonteista apua.

Petri Olli

Punainen Risti järjestää vapaa-ajan toimintaa ja välittää vapaaehtoisia ystäviä Suomeen muuttaneiden tueksi.

Eero Sario

Läheisen kuolema. Liikenneonnettomuus. Työttömyys. Sairaus. Luonnononnettomuus. Oli tapahtuma arkinen tai yllättävä, se voi tuntua ylitsepääsemättömän raskaalta. Me autamme onnettomuuden tai kriisin kohdatessa.

Eeva Anundi

Oletko omaishoitaja? Haluaisitko tavata muita omaishoitajia? Kaipaatko tukea jaksamiseen?

Jenni Lötjönen

LäksyHelppi tarjoaa koulun jälkeen apua kotitehtävien kanssa. Vapaaehtoiset ohjaajat auttavat läksyjenteossa. Läksykerhossa jutellaan ja vietetään aikaa yhdessä.

Kontit ovat Punaisen Ristin kierrätystavarataloja, joissa myydään lahjoituksena saatua tavaraa. Kontit tarjoavat myös työpaikkoja pitkään töitä etsineille.

Pentti Vänskä

Punainen Risti tarjoaa maksutonta tukea ja apua terveyteen liittyvissä asioissa. Perusterveyden edistämisen lisäksi Punainen Risti tukee seksuaaliterveyden asioissa sekä tekee päihdetyötä.

Hädän hetkellä ei tarvitse pärjätä yksin. Tukenasi ovat terveyskeskukset ja sairaalat, kriisiryhmät, mielenterveystoimistot ja rikosuhripäivystys.