Keräykset ja kampanjat - monta tapaa tehdä hyvää!

Maria Santto / Suomen Punainen Risti
Kuvaaja: Maria Santto / Suomen Punainen Risti

Tutustu Suomen Punaisen Ristin kampanjoihin ja ajankohtaisiin keräyksiin.

Ajankohtaisiin keräyksiin pääset tästä.

Kristiina Hemminki / Suomen Punainen Risti

Hyvä Joulumieli -keräykseen voi osallistua jouluaattoon saakka. Lahjoituksilla hankitaan vähävaraisille lapsiperheille ruokalahjakortteja, joilla he voivat ostaa ruokaa joulupöytään.

Ennätykselliset 235 joukkuetta pyöräili viime vuonna avustusta alueille, missä ilmastonmuutos aiheuttaa kuivuutta ja puhtaan veden puutetta. Poljetaan tänä vuonna paremmaksi, kisa alkaa 1.5.!

Joonas Brandt

Jopa viidesosa suomalaisista tuntee itsensä yksinäiseksi. Yksinäisyys voi tuntua näkymättömyydeltä, tyhjyydeltä tai se voi ilmetä fyysisenä kipuna.

Jarkko Mikkonen / Suomen Punainen Risti

Nälkäpäivä-keräyksen aikana kerätään varoja katastrofirahastoon. Keräys järjestetään joka vuosi syys- ja lokakuun aikana ympäri Suomea, ja sitä on järjestetty jo vuodesta 1980 alkaen.

Niklas Meltio

Käy hankkimassa esimakua ensiaputoiminnasta Punaisen Ristin viikon tapahtumasta, ja ilmoittaudu ensiapukurssille.

Alejandro Lorenzo

Koetko ensiaputoiminnan tärkeäksi, mutta et itse ehdi toimimaan vapaaehtoisena ensiapuryhmässä? Voit auttaa myös lahjoittamalla Hyväpäivä-keräykseen tai tekemällä Merkkiteon.

18.5.2019 Helsinki City Running Day -tapahtumassa juostaan maraton, puolimaraton, maratonviesti ja City5-katujuoksu. City5-matkan voi myös kävellä.

Rasisminvastaisella viikolla 16.–22.3.2020 edistetään yhdenvertaisuutta ja korostetaan yksittäisen ihmisen vastuuta toimia oikein rasistisessa tilanteessa.