Lahjoituskohteet

Ari Räsänen
Kuvaaja: Ari Räsänen

Kuukausilahjoittajana voit kohdistaa apusi joko katastrofirahastoon, kotimaan vapaaehtoistoimintaan, tai puoliksi molempiin.

Katastrofirahasto

Katastrofirahastoon lahjoittamalla autat sekä luonnonmullistusten ja sotien uhreja ympäri maailmaa, että Suomessa äkillisen onnettomuuden kohdanneita. Lahjoitusten ansiosta apua voidaan tarvittaessa antaa nopeasti ja tehokkaasti.

Hädän kohdatessa toimitamme katastrofialueelle avustustarvikkeita, esimerkiksi telttoja, huopia, puhdasta juomavettä tai kokonaisen kenttäsairaalan. Hätäavun jälkeen autamme jälleenrakennuksessa ja opetamme toimimaan onnettomuuden sattuessa. Katastrofirahaston avulla tuemme myös kehitysyhteistyöohjelmia ja taistelemme jatkuvasti sairauksia ja nälkää vastaan paikallisten vapaaehtoisten kanssa.
 
 

Kotimaan toiminta

Lahjoitusten ansiosta Punaisen Ristin vapaaehtoisilla on valmius auttaa Suomessa vuoden jokaisena päivänä.
 
Vapaaehtoiset tukevat arjessa, auttavat hätätilanteissa ja tekevät ennaltaehkäisevää työtä yksinäisyyttä vastaan. Nuorten turvatalot toimivat lahjoittajien ansiosta viidellä paikkakunnalla. Tuhannet ystävätoiminnan vapaaehtoiset vierailevat viikoittain mm. vanhusten ja maahanmuuttajien luona.
 
Kuka tahansa voi joutua avun kohteeksi ja tarvita ensiaputaitoista auttajaa. Lahjoituksesi auttaa pitämään Suomen Punaisen Ristin pyörät pyörimässä
 
 

Puolet katastrofirahastoon, puolet kotimaan toimintaan

Valitse tämä lahjoitusvaihtoehto, ja tuet kuukausilahjoituksellasi sekä katastrofirahastoa että kotimaan vapaaehtoistoimintaa.
 
Autat kaukana ja lähellä mm. luonnononnettomuuksien ja konfliktien uhreja, sekä tuet kotimaassa esimerkiksi ystävätoimintaa ja nuorten turvataloja. 
 
 

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi nyt

Kuukausilahjoittajana takaat avun jatkuvuuden. Säännöllisten lahjoitusten ansiosta avustustarvikkeet ja -työntekijät ovat valmiina heti, kun jotain sattuu Suomessa tai maailmalla.