Nuorten turvatalot Espoossa ja Turussa auki koko kesän

Pietari Hatanpää
Kuvaaja: Pietari Hatanpää

Suomen Punaisen Ristin Nuorten turvatalot on tarkoitettu alle 19-vuotiaille nuorille ja heidän perheilleen. Nuori voi hakeutua turvataloon ilman lähetettä tai ajanvarausta.

Espoossa Punaisen Ristin Nuorten turvatalo on auki kesän ajan. 21.6.-28.7. pääkaupunkiseudun turvatalojen päivystys on keskitetty turvataloon Espoossa.

Osoite on Läkkisepänkuja 2 A 14 ja puhelinnumero 09 622 4322. Turvatalo on avoinna arkisin 24 h vuorokaudessa, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 17 – 10. Nuorten turvatalot Helsingissä ja Vantaalla ovat tänä aikana suljettu.

Punaisen Ristin Nuorten turvatalo Turussa on myös normaalisti avoinna koko kesän. Turvatalo on avoinna klo 17-10. Osoite on Yliopistonkatu 24 A 21, 6. kerros. Työntekijän tavoittaa arkipäivisin klo 8-16 numerosta 02 253 9667.

Suomen Punaisen Ristin Nuorten turvatalot on tarkoitettu alle 19-vuotiaille nuorille ja heidän perheilleen, jotka syystä tai toisesta tarvitsevat apua elämäntilanteensa selvittelyyn. Turvatalot tarjoavat myös tarvittaessa tilapäisen yösijan nuorelle.

Nuori voi hakeutua turvataloon ilman lähetettä tai ajanvarausta. Palvelut ovat nuorelle ja perheelle ilmaisia.

Nuorten turvatalojen toimintaa rahoittavat Suomen Punainen Risti, Raha-automaattiyhdistys ja turvatalojen kotikaupungit Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku ja Tampere.

Lisätietoa Nuorten turvataloista