Tervetuloa Helsinkiin! Punaisen Ristin yleiskokouksen ilmoittautuminen on alkanut

Suomen Punaisen Ristin yleiskokous pidetään Finlandia-talossa 10.–11.6.2017.

Yleiskokous on Suomen Punaisen Ristin korkein päättävä elin. Siinä päätetään tulevien vuosien toiminnan suunnista sekä valitaan uusi hallitus, valtuusto sekä puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat. Kesäkuun yleiskokouksessa päätetään myös uusista säännöistä.

Torilla tavataan!

Kesäkuun alussa Helsingin keskustassa tapahtuu mielenkiintoista. Punainen Risti järjestää 6.–11.6. Kansalaistorilla, Helsingin keskustassa avoimen yleisötapahtuman.
 
Gimis-tapahtumatorilla annetaan ensiapuopetusta, esitellään Punaisen Ristin kansainvälistä avustustoimintaa sekä avustustyötä Suomessa, järjestetään ohjelmaa lapsille ja perheille. 
 
Tapahtumatorilla on avoinna kaikille lapsille ja lapsenmielisille muun muassa nalle- ja nukkesairaala, jonne lapset voivat tuoda pehmoiset kaverinsa hoidettavaksi.
 
Ohjelman tarkempi sisältö varmistuu kevään aikana, mutta varmaa on, että kaikki kaupunkilaiset ovat lämpimästi tervetulleita!
 

Yleiskokouksen ilmoittautuminen käyntiin

Gimis-kansalaistoritapahtuma järjestetään samaan aikaan Punaisen Ristin yleiskokouksen kanssa. Yleiskokous järjestetään Finlandia-talossa 10.–11.6. Samalla vietetään Punaisen Ristin 140-vuotisjuhlaa.
 
Ilmoittautuminen kokoukseen on jo alkanut. Lisätietoja saat täältä: Rednet.punainenristi.fi/yleiskokous2017