Huhtamäki tukee Punaisen Ristin koronaviruspandemian vastaista työtä Aasiassa ja Euroopassa

IFRC
Bangladeshin Punaisen Puolikuun vapaaehtoiset mm. jakavat tietoa koronaviruksesta, edistävät käsienpesua ja toimittavat ruoka-apua pandemiasta kärsiville. Bangladesh on yksi maista, jonne Huhtamäen tuki kohdennetaan.
Kuvaaja: IFRC

Noutoruuan ja elintarvikkeiden pakkausratkaisujen toimittaja Huhtamäki lahjoittaa 500 000 euroa kansainvälisen Punaisen Ristin korona-avustustyöhön. Varat jaetaan Suomen Punaisen Ristin kautta ja ne käytetään kaikkein haavoittuvimmassa asemassa olevien ihmisten auttamiseen Bangladeshissä, Intiassa, Serbiassa ja Sloveniassa.

Koronaviruspandemia on vaikuttanut ihmisten terveyteen, turvallisuuteen ja toimeentuloon poikkeuksellisen ankarasti ympäri maailman. Huhtamäellä on keskeinen ja kansainvälisesti tunnustettu rooli elintarvikkeiden turvallisuuden ja saatavuuden varmistamisessa sekä ruokajätteen vähentämisessä.
 
- Olemme ryhtyneet yhteistyöhön Punaisen Ristin kanssa tehdäksemme oman osamme koronaviruksen aiheuttaman kriisin helpottamiseksi. Tämä kriisi vaikuttaa meihin kaikkiin riippumatta siitä, missä päin maailmaa olemme. Yhdessä Punaisen Ristin kanssa voimme vaikuttaa siellä, missä avulle on eniten tarvetta”, sanoo Huhtamäen toimitusjohtaja Charles Héaulmé.
 
Monet yritykset ja muut tahot ovat ryhtyneet tukemaan Suomen Punaisen Ristin koronatyötä kotimaassa ja kansainvälisesti.
 
- On tärkeää, että yritykset tekevät osansa taistelussa koronavirusta vastaan. Tilanteen jatkuvasti kehittyessä Huhtamäen lahjoitus kantaa pitkälle mahdollistaen apumme Euroopassa ja Aasiassa asuvien ihmisten terveyden ja turvallisuuden parantamiseksi, sanoo Tiina Saarikoski, Suomen Punaisen Ristin vt. kansainvälisen avustustoiminnan johtaja.
 
Punaisen Ristin työtä voi tukea lahjoittamalla katastrofirahastoon