Sodassakin on säännöt

Tilaa koulujen uutiskirje!
  • Uutiskirje ilmestyy kahden viikon välein.
  • Uutiskirjeessä saat parhaiten tiedot uusista opettajien käyttöön tehdyistä opetusmateriaaleista, tapahtumakokonaisuuksista ja ajankohtaisista puheenaiheista eri kouluasteille.
  • Kyllä, tilaan uutiskirjeen!

Sodassakin on säännöt -oppimateriaalipaketti tutustuttaa oppilaat sodan oikeussääntöihin. Materiaalissa kerrotaan sodan vaikutuksista ja Punaisen Ristin avustustoiminnasta sota-alueilla.

Yläkouluun ja toiselle asteelle suunnattu Sodassakin on Säännöt -oppimateriaali sisältää kahdeksan oppituntia eri teemoista (mm. lapset sodassa, sota ja media, sotarikokset, ihmisoikeudet, sotavangit, sotaa paossa ja avustustyö sota-alueella). Jokainen oppitunti on itsenäinen kokonaisuus. 
 
Materiaali on helppo ottaa käyttöön, eikä se vaadi suurta etukäteistyötä. Se sisältää tekstin ja eri tasoisten tehtävien lisäksi videoita sekä teemoihin liittyviä ajankohtaisia artikkeleita tehtävineen. Kokonaisuus on suunniteltu käsiteltäväksi opettajan johdolla, vaikka osan tehtävistä oppilaat voivatkin tehdä itsenäisesti. 
 

Oppimateriaali on siirtynyt uuteen digitaaliseen palveluun! Löydät Sodassakin on säännöt -materiaalin täältä.

Uusi, täysin ilmainen ja helppokäyttöinen oppimateriaalipalvelu löytyy osoitteesta www.sproppimateriaalit.fi!  
 
Jos olet jo tutustunut materiaaliin, anna meille palautetta täällä. Kaikki palaute materiaalista on äärimmäisen arvokasta.
 

Huom. Oppimateriaali ja sen tueksi suunniteltu oppimispeli uudistuu syksyllä 2018. Materiaali sisältää tekstin ja tehtävien lisäksi videoita sekä teemoihin liittyviä ajankohtaisia artikkeleita.