Sodassakin on säännöt

Sodassakin on säännöt -oppimateriaalin avulla oppilaat ymmärtävät millaisia sääntöjä sodankäyntiin littyy.

Sodassakin on säännöt -oppimateriaalipaketti tutustuttaa oppilaat sodan oikeussääntöihin. Materiaalissa kerrotaan sodan vaikutuksista ja Punaisen Ristin avustustoiminnasta sota-alueilla.

Yläkouluun ja toiselle asteelle suunnattu oppimateriaali uudistuu. Kokonaisuus tulee sisältämään kahdeksan eri oppituntia erilaisilla teemoilla (mm. lapset sodassa, sota ja media, sotarikokset, ihmisoikeudet, sotavangit, sotaa paossa ja avustustyö sota-alueella) ja se julkaistaan  kasvatusalan Educa 2019 messuilla 25.1.2019.

Materiaali sisältää tekstin ja eri tasoisten tehtävien lisäksi videoita sekä teemoihin liittyviä ajankohtaisia artikkeleita tehtävineen. Se on rakennettu kokonaisuudessaan digitaaliselle oppimisalustalle yhteistyössä Cloubin kanssa. Jos olet kiinnostunut uudistuneesta materiaalista, voit jättää yhteystietosi täällä. 

Aiempaan oppimateriaaliin pääset täältä.

Huom. Oppimateriaali ja sen tueksi suunniteltu oppimispeli uudistuu syksyllä 2018. Materiaali sisältää tekstin ja tehtävien lisäksi videoita sekä teemoihin liittyviä ajankohtaisia artikkeleita.

Kampanjat