Ensiavun ja terveystiedon kouluttajan peruskoulutus

Punainen Risti Ensiapu
Kuvaaja: Punainen Risti Ensiapu

Suomen Punaisen Ristin (SPR) ensiavun ja terveystiedon kouluttajakoulutus (ETK) on sairaanhoitajille, terveydenhoitajille ja lääkäreille tarkoitettua ammatillista lisäkoulutusta.

Koulutus antaa valmiudet ensiavun kouluttamiseen, johon  yhdistetään soveltuvin osin terveyden edistäminen ja tapaturmien ehkäisy. Lisäksi kouluttaja saa mahdollisuuden käyttää Suomen Punaisen Ristin ensiapuohjelmien koulutusmateriaaleja. Kurssin verkko- ja lähijaksot hyväksytysti suorittanut osallistuja saa Suomen Punaisen Ristin ensiavun ja terveystiedon kouluttajapätevyyden kolmeksi (3) vuodeksi.

ETK -pätevyyden säilymiseksi kouluttaja osallistuu kolmen vuoden välein Punainen Risti Ensiavun järjestämään ensiavun kouluttajien täydennyskoulutukseen, antaa hyväksytyn näytön ensiaputaidoistaan ja noudattaa SPR:n hyväksymiä ensiavun koulutusohjeita.

Ainoastaan voimassaolevan ETK- / HEK -oikeuden omaavalla kouluttajalla on oikeus pitää Punaisen Ristin ensiavun koulutusohjelmien mukaisia sertifioituja ensiapukursseja ja myöntää Punaisen Ristin ensiaputodistuksia pitämältään ensiapukurssilta.

Koulutuksen toteutus on samanlainen molemmille ryhmille siten, että ETK -kouluttajakoulutus on 15 opintopistettä ja HEK –kouluttajakoulutus on 14 opintopistettä.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena, jossa vuorottelevat verkko- ja lähijaksot.

Lisätietoja koulutuksesta sekä koulutuskalenteri löytyvät osoitteesta www.ensiavunkouluttajat.fi

KOULUTUKSEN HINTA

Koulutuksen hinta on 3348,00 € (sis. alv. 24 %) sisältäen koulutuksen, lounaan ja kahvit

Osallistuessasi täydennyskoulutukseen yksityishenkilönä, voit maksaa kurssin verkkopankissa ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli maksajana on yritys tai yhteisö, anna laskutustiedot valitsemalla verkko- tai paperilasku.

Peruutusehdot:

Kurssimaksu sisältää ilmoittautumis/varausmaksua 124,00 € (sis.alv. 24 %), joka veloitetaan kurssilaisen peruessa kurssin. 14 vuorokautta ennen koulutuspäivää tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Peruutus sairaustapauksissa:

Mikäli sairastuminen estää osallistumisesi koulutukseen, saat 100 % kurssimaksusta takaisin esittämällä sairaslomatodistuksen viikon (7 vrk) kuluessa kurssista.

Lisätietoja ETK-peruskoulutuksesta

Sähköpostitse kurssisihteeri [email protected] tai koulutussuunnittelija [email protected].