Tule mukaan Reddie Kids -ohjaajaksi

Jukka-Pekka Moilanen
Kuvaaja: Jukka-Pekka Moilanen

Jos pidät lapsista ja haluat edistää Punaisen Ristin periaatteita, toivotamme sinut tervetulleeksi Reddie Kids -toimintaan. Reddie Kids -kerhot etsivät jatkuvasti vapaaehtoisia ohjaajia.

Reddie Kids on Punaisen Ristin varhaisnuorten (7–12-vuotiaiden) kerho. Kerhossa lapset tutustuvat leikkien avulla Punaisen Ristin arvoihin ja toimintaan.

Ohjaaja vastaa kerhon toiminnasta. Hän suunnittelee pelit ja leikit ja etsii kiinnostuneet kerholaiset. Reddie Kids -ohjaajalla on paljon vastuuta, mutta apua saa tarvittaessa paikallisosastosta. Kerhonohjaajana sinulla on mahdollisuus oppia  paljon järjestötoiminnasta, lasten ohjaamisesta, tapahtumajärjestelyistä ja tietysti Punaisesta Rististä.

Miten pääsen Reddie Kids -kerhon ohjaajaksi?

Reddie Kids -ohjaajaksi pääsevät kaikki yli 15-vuotiaat, jotka haluavat työskennellä lasten parissa ja ovat innostuneita Punaisesta Rististä.

Punaisen Ristin osastot järjestävät kiinnostuneille kerhonohjauksen peruskurssin. Jos haluat kerhonohjauskurssille, ota yhteyttä lähimpään piiritoimistoon tai osastoon. Siellä sinulle kerrotaan, milloin seuraava mahdollinen kurssi järjestetään.

Haluatko leiriohjaajaksi?

Punainen Risti järjestää kesäisin koulujen loputtua leirejä 7–12-vuotiaille lapsille. Leireillä ohjaajat järjestävät lapsille toimintaa, kuten ulkoilua, pelaamista ja luontoretkiä. Leirin ohjaajana saat arvokasta työkokemusta samalla kun pääset ulkoilemaan ja pelailemaan lasten kanssa.

Jos olet kiinnostunut leiriohjaajan paikasta, katso tapahtumakalenterista järjestetäänkö paikkakunnallasi Punaisen Ristin kesäleiriä.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi Reddie Kids-ohjaajaksi.
Etsi sopivia koulutuksia tapahtumakalenterista.