Lahjoita katastrofirahastoon

< Vaihda lahjoituskohdetta
ICRC

Lahjoitusten avulla autetaan sekä luonnonmullistusten ja sotien uhreja ympäri maailmaa, että Suomessa äkillisen onnettomuuden kohdanneita.

Lahjoituksia ei sidota etukäteen tiettyyn kohteeseen. Siksi lahjoituksia voidaan käyttää nopeasti siellä, missä avun tarve on suurin. Lahjoituksesi merkitsee hoitoa, ruokaa, ja puhdasta vettä avun tarpeessa oleville.

Apuasi tarvitsevat kipeästi esimerkiksi Syyrian sodan uhrit ja ilmastonmuutoksen seurauksista kärsivät ihmiset. Kuivuudella on katastrofaaliset seuraukset siellä missä maanviljely ja karjankasvatus on ainoa keino ruokkia perhe.  

Katastrofirahastosta autetaan lisäksi äkillisten onnettomuuksien uhreja Suomessa.

Sinun tukesi on merkityksellistä

Katastrofirahaston lahjoituksista noin 90 % saadaan yksityisiltä lahjoittajilta. Lahjoitusten lisäksi Suomen Punainen Risti saa tukea humanitaariseen apuun ja kehitysyhteistyöhön mm. ulkoasiainministeriöltä ja Euroopan unionilta.

Tilitiedot

Voit lahjoittaa myös tilisiirrolla katastrofirahaston tilille OP FI52 5000 0120 4156 73, OKOYFIHH. Saaja: Punainen Risti. Viite 5186.
 

Ryhtyisitkö kuukausilahjoittajaksi?

Kuukausilahjoittajana takaat avun jatkuvuuden. Säännöllisten lahjoitusten ansiosta avustustarvikkeet ja -työntekijät ovat valmiina heti, kun jotain sattuu Suomessa tai maailmalla.