Lahjoita katastrofirahastoon

< Vaihda lahjoituskohdetta

Katastrofirahasto takaa nopean avun luonnonmullistusten ja sotien uhreille maailmalla sekä äkillisen onnettomuuden kohdanneille Suomessa. Juuri nyt Bangladeshiin paenneet tarvitsevat kiireesti puhdasta vettä, ruokaa, suojaa, lääkkeitä ja terveyspalveluita.

Lähes miljoona ihmistä on paennut Myanmarin väkivaltaisuuksia. Suurin osa avuntarvitsijoista on naisia ja lapsia. 
 
Suomen Punaisen Ristin kenttäsairaala toimii lahjoittajien ansiosta. Sairaalalle on valtava tarve, sillä huonot asumisolosuhteet, puutteellinen hygienia ja viemäröinti sekä lähestyvät rankkasateet lisäävät tarttuvien tautien riskiä. Tuhannet ihmiset ovat jo saaneet apua. Sairaalassa pystytään tekemään myös vaativia kirurgisia toimenpiteitä ja auttamaan vaikeissa synnytyksissä. 
 
Ihmiset ovat kokeneet fyysisesti ja henkisesti kovia pitkällä pakomatkalla. Lahjoittajien avulla olemme voineet tarjota heille tarvittavaa hoitoa kenttäsairaalassa. Lahjoittamalla autat!
 

Sinun tukesi on merkityksellistä

Katastrofirahaston lahjoituksista noin 90 % saadaan yksityisiltä lahjoittajilta. Lahjoitusten lisäksi Suomen Punainen Risti saa tukea humanitaariseen apuun ja kehitysyhteistyöhön mm. ulkoasiainministeriöltä ja Euroopan unionilta.

Tilitiedot

Voit lahjoittaa myös tilisiirrolla katastrofirahaston tilille FI06 2219 1800 0680 00. Saaja: Punainen Risti. Viite 5186.
 

Ryhtyisitkö kuukausilahjoittajaksi?

Kuukausilahjoittajana takaat avun jatkuvuuden. Säännöllisten lahjoitusten ansiosta avustustarvikkeet ja -työntekijät ovat valmiina heti, kun jotain sattuu Suomessa tai maailmalla.
 

 

Kampanjat