Lahjoita katastrofirahastoon

< Vaihda lahjoituskohdetta
Nabil Mounzer/EPA

Lahjoituksesi avulla Punainen Risti pystyy auttamaan haavoittuvassa asemassa olevia sekä Suomessa että maailmalla. Juuri nyt apua tarvitaan Beirutissa, jossa räjähdys on tuhonnut koteja ja sairaaloita.

 
Lahjoittajana suojelet heikoimmassa asemassa olevia. Avullasi autetaan sekä luonnonmullistusten ja sotien uhreja ympäri maailmaa, että Suomessa äkillisen onnettomuuden, kuten tulipalon, kohdanneita.
 
Juuri nyt Beirutin räjähdyksen uhrit tarvitsevat apua. Lahjoitusten avulla voidaan antaa hoitoa haavoittuneille ja suojaa kotinsa menettäneille. Perustarpeiden, kuten puhtaan veden saannin turvaaminen on nyt ensiarvoisen tärkeää, sillä myös Libanonissa pelätään koronaviruksen leviämistä. Avun tarve on valtava ja tulee jatkumaan pitkään. Hätäavun lisäksi lahjoittajamme tukevat jälleenrakennusta. 
 

Voit lahjoittaa myös:

  • tekstiviestillä: lähetä viesti SPR numeroon 16499 (lahjoitat 15 €)
  • MobilePaylla: lahjoita numeroon 10900
  • Pivolla numeroon 888500

Kiitos, kun autat!

Sinun tukesi on merkityksellistä. Katastrofirahaston lahjoituksista noin 90 % saadaan yksityisiltä lahjoittajilta. Lahjoitusten lisäksi Suomen Punainen Risti saa tukea humanitaariseen apuun ja kehitysyhteistyöhön mm. ulkoasiainministeriöltä ja Euroopan unionilta.

Tilitiedot

Voit lahjoittaa myös tilisiirrolla katastrofirahaston tilille OP FI52 5000 0120 4156 73, OKOYFIHH. Saaja: Punainen Risti. Viite 5186.
 

Ryhtyisitkö kuukausilahjoittajaksi?

Kuukausilahjoittajana takaat avun jatkuvuuden. Säännöllisten lahjoitusten ansiosta avustustarvikkeet ja -työntekijät ovat valmiina heti, kun jotain sattuu Suomessa tai maailmalla.