Tervetuloa Punaisen Ristin yrityskumppaniksi

Eero Sario / Suomen Punainen Risti
Kuvaaja: Eero Sario / Suomen Punainen Risti

Lahjoittamalla varoja Punaisen Ristin työn tukemiseen tai valitsemalla yrityslahjaksi Punaisen Ristin tuotteen osoitat välittäväsi ihmisistä, joilla on hätä. Lahjoitus yritykselle tärkeään kohteeseen on oivallinen tapa osoittaa yhteiskuntavastuuta. Se tarjoaa myös loistavan mahdollisuuden viestiä yrityksesi arvoista ja suhteesta ympäröivään maailmaan.

Tee lahjoitus

Nuorten turvatalot tarjoavat viidellä paikkakunnalla nopeaa kriisiapua nuorille ja heidän perheilleen. Tee lahjoitus tilaamalla lasku.

Katastrofirahaston varoilla autetaan sekä Suomessa että ulkomailla siellä, missä hätä on suurin. Tee lahjoitus tilaamalla lasku.

Kotimaan toimintaa tukemalla autat kouluttamaan vapaaehtoisia, jotta kukaan ei jää ilman apua. Tee lahjoitus tilaamalla lasku.

Perusta yrityksellesi oma nettilipas eli sähköinen keräyslipas

Sillä keräät helposti asiakkaittesi ja kumppaneittesi verkkopankin tai luottokortin kautta tekemät lahjoitukset. Lippaaseen johtavaa linkkiä voit jakaa sähköpostilla ja Facebookissa.

Lippaan voi myös laittaa näkyviin yrityksen internet- tai intranet-sivulle. Lipas (tai tarvittaessa useampia) perustetaan täällä.  Samoin ruotsinkieliset ja englanninkieliset lippaat perustetaan vastaavasti. 

Shoppaile yrityslahjat Punaisen Ristin verkkokaupasta

Punaisen Ristin verkkokauppa on aina auki. Tuo lisää turvallisuutta arkeen ja vapaa-aikaan vaikkapa ensiapulaukun muodossa. Punaisen Ristin tuotteilla annat hyvän mielen kiitokseksi henkilökunnalle, yhteistyökumppaneille ja itsellesi.
 
 
 

Ketjureaktio - polje ilmastonmuutosta vastaan!

Ketjureaktio on Kilometrikisa-pyöräilykampanjan sisällä toimiva keräys. Perusta työpaikalla joukkue ja lähde polkemaan hyvän asian puolesta. Lahjoitukset (1€/25km) ohjataan katastrofirahastoon. Ehdit vielä hyvin mukaan - kisa jatkuu 22.9. asti! Lue lisää Ketjureaktiosta.

Osallistu Nälkäpäivä-keräykseen syyskuussa

Nälkäpäivä järjestetään 26.-28.9.2019. Varoja kerätään Punaisen Ristin katastrofirahastoon.

Kun rahaa ei ole korvamerkitty tiettyyn kohteeseen, sitä voidaan käyttää nopeasti sekä kotimaassa että ulkomailla niiden ihmisten auttamiseen, jotka sitä eniten tarvitsevat.

Suomessa katastrofirahaston varoilla autetaan mm. tulipaloissa kotinsa menettäneitä perheitä. Maailmalla mm. Ebola leviää Kongossa ja uhkaa naapurimaita – Suomen Punainen Risti tukee varautumista Burundissa ja Etelä-Sudanissa.

Lue lisää yritysten Nälkäpäivästä

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää yritysyhteistyöstä

Maija Keskinen, maija.keskinen(a)redcross.fi, puh. 040 675 8931
Marjo Martin, marjo.martin(a)redcross.fi, puh. 040 629 7679
Regina Laurén, regina.lauren(a)redcross.fi, puh. 040 719 3158
Tatu Blomqvist/SPR

Lahjoitus Punaiselle Ristille on oivallinen tapa osoittaa yhteiskuntavastuuta. Lahjoitus menee varmasti perille ja hyödyttää niitä, jotka ovat kaikkein heikoimmassa asemassa.

Kimmo Holopainen

Yhteistyö Punaisen Ristin kanssa on tapa osoittaa yhteiskuntavastuuta. Yrityskumppanuus on täynnä mahdollisuuksia, ota yhteyttä niin etsitään juuri teille sopiva tapa auttaa.

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola tukee Ystävätoimintaa

Kimmo Holopainen

Mikä on Nälkäpäivä-keräys?

Nälkäpäivä-keräys järjestetään tänä vuonna 26.-28.9.2019. Nälkäpäivänä kerätään sitomattomia varoja Punaisen Ristin katastrofirahastoon.

Suomessa katastrofirahaston varoilla autetaan äkillisissä onnettomuustilanteissa, kuten tulipaloissa kotinsa menettäneitä perheitä, annetaan henkistä tukea ja tuetaan Vapaaehtoisen pelastuspalvelun toimintaa.

Ensiapu, elämäntaito.

Punaisen Ristin ensiapukurssien yhteinen ydin on henkeä pelastava hätäensiapu. Siihen liitämme yritysten ja kohderyhmien tarpeiden mukaisia sisältöjä, sekä huomiomme työpaikan ensiapuvalmiuden vaatimukset. Kurssi voidaan järjestää joko asiakkaan omissa tiloissa tai Punaisen Ristin koulutuskeskuksissa.