Kouluille

Leena Koskela/Punaisen Ristin Kuvapankki
Leena Koskela/Punaisen Ristin Kuvapankki
Leena Koskela/PUnaisen Ristin Kuvapankki

Tervetuloa Punaisen Ristin koulusivuille!

Punaisen Ristin viikkoa vietetään kaikkialla maailmassa 4.-10.5.2015. Tänä vuonna korostamme nuorten ensiaputaitojen tärkeyttä, ja haastamme myös koululaiset testaamaan taitojaan ja oppimaan uutta. Teemaan liittyvät aamunavaukset löydät ohessa olevasta aamunavauspankistamme. Lisäksi Osaa auttaa-rastiradan harjoitusten kautta voitte harjoitella koulussanne ensiaputaitoja.

Täältä koulusivuiltamme löytyy ala- ja yläkouluille sekä lukioiden ja ammattioppilaitosten oppilaille suunnattuja opetusmateriaaleja, aamunavauksia sekä tietoa Punaisen Ristin keräyksiin ja kampanjoihin osallistumisesta. Teemamme herättävät ajatuksia ja tuovat vaihtelua päivittäiseen koulutyöhön.

Lataa tämän sivun alalaidasta uudet kouluesitteemme. Esitteemme on erikseen ala- ja yläkouluille. Olemme postittaneet esitteen myös kaikkiin Suomen kouluihin tammikuun 2015 alkupuolella. Se on näppärä yhteenveto kouluille valmistamistamme kampanjoista ja materiaaleista.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme.

Mikäli sinulla on kysyttävää Punaisen Ristin kouluyhteistyöstä, ota yhteyttä Punaisen Ristin kouluyhteistyön suunnittelija Virve Turunen, [email protected], puh. 020 701 2154

Mikäli koulusi puolestaan haluaa osallistua Punaisen Ristin keräyksiin tai varainhankintakampanjoihin, ota yhteyttä eeva.arrajoki(a)punainenristi.fi, 020 701 2274.

Tilaa uutiskirje tai anna meille palautetta!

Palautelomakkeen kautta voit tilata opettajille räätälöidyn, kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän uutiskirjeen. Voit myös antaa palautetta oppimateriaaleistamme.

Siirry palautelomakkeeseen